web analytics

EEN EIGEN DOMEIN!

Hoera! Eindelijk is het dan zo ver, de nieuwe website staat online!

Via Antagonist kocht ik mijn eigen domeinnaam. Het uploaden van wordpress en het creëeren van een layout ging niet zonder slag of stoot. Maar na bloed, zweet & tranen staat hij dan eindelijk online! Uiteraard is er nog werk aan, maar ik kon niet wachten om hem online te zetten :)

 

Normaal link de oude blogspot blog nu automatisch door naar hier, alle oude posts staan ook hier online. Je kan dus nog steeds de DIY’s en andere artikelen terug bekijken. Ook Bloglovin’ zal hopelijk binnenkort de volgers overplaatsen naar het nieuwe domein.

Het enige wat ik echt nog dringen moet aanpassen, is de header. Maar ik hou zo van deze! Daarom laat ik het nog even zo.

 

Zie je iets dat niet naar behoren werkt of heb je nog verbeterpunten? Laat het maar weten! Feedback is altijd handig.

 

En, wat vinden jullie van ZOLEA?

 


Gerelateerde Artikelen

Birthday_candles

HAPPY BIRTHDAY TO ME

6 reacties op “EEN EIGEN DOMEIN!”

Geef een reactie

CommentLuv badge