web analytics

DUURZAAM KAMPEREN

Hoewel de zomer alweer veel te snel voorbij is gegaan, is de herfst een erg mooie periode om te gaan kamperen. Aangezien het niet meer zo warm is, wordt je niet om 8 uur ’s morgens je tent uitgebraad. En wat is er leuker kamperen tussen de vallende herfstbladeren en ’s avonds met een glaasje Glühwein aan het kampvuur te keuvelen?

glamping4

Natuurlijk is een kampeer avontuur niet zo glamoureus als een weekend op hotel, maar het is zo veel leuker om wakker te worden met de geur van de natuur en (hopelijk) de zon op je snoet!/

VERZORGING

Je opmaken in een tent is nog niet zo gemakkelijk. Zelfs aan je basisbehoeften voldoen is vaak niet  zo vanzelfsprekend. Leuk dat er voor zo’n dingen eenvoudige oplossingen gevonden worden. Zo kun je bijvoorbeeld hier een douchetent vinden. Zo ben je beschermd tegen gluurders en kan je jezelf schoon houden. Je kan trouwens best een blok zeep meenemen. Dat kan je gebruiken om je lichaam, je haar en je kledij mee schoon te krijgen!

Daarnaast is het ook wel eens fijn om je een paar dagen geen zorgen te maken over hoe je er uit ziet. Zo word je wat meer bewust van alle producten die je dagelijks gebruikt. Niet alleen om je lichaam te verzorgen, maar ook dingen zoals stromend water en elektriciteit zijn tijdens het kamperen niet zo makkelijk voor handen. Zo merk je hoe vaak je dagelijks een stopcontact, lichtschakelaar en microgolfoven gebruikt.

GLAMPING

glamping

/

Toch moet je het tijdens het kamperen nu ook weer niet met zo’n slechte omstandigheden doen. Zeker wanneer je gaat ‘glampen:, extravagant camping. Op Campz vind je trouwens heel veel leuke spullen om je kampeeravontuur op te glampen. Natuurlijk niet zo overdreven als bovenstaande foto, maar alles wat je nodig hebt en nog een beetje meer!

(Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met campz.be)

Gerelateerde Artikelen

afbeelding2y

EEN EIGEN DOMEIN!

Geef een reactie

CommentLuv badge