web analytics

DIY: WASHI TAPE NAILS

Een van de coolste ontdekkingen van 2013 waren voor mij de Washi Tape nails. Ik las er over bij Mangelmoes en  heb sinds dien regelmatig met de kleurige stickers op mijn nagels rondgelopen. Deze DIY is zo eenvoudig en leuk dat je het zeker eens moet uitproberen!

DIY Washi tape nails nagels

diy washi tape nails nagels

Wat heb je nodig:

  • Een base- en top coat
  • Een schaartje, ik gebruik graag dat van mijn zakmes omdat het goed scherp is en ik er gemakkelijk kleine dingen precies mee kan knippen
  • Washi tape, je gebruikt dus best papieren tape

diy washi tape nagels nails

Begin met je nagels te lakken met een base coat. Je kan best nagel voor nagel werken. Dus lak één nagel en voor de nagellak droog is, plak je er een stukje washi tape op.

DIY washi tape nails nagels

Duw het stukje plakband goed aan en zorg dat vooral de randjes goed plakken aan je nagel. Probeer ook om vouwtjes te vermijden, vooral op je duim is dit moeilijk!

DIY washi tape nails nagels

Knip het overschot aan tape netjes weg en duw alles nog eens goed aan. Ga er nu over met een topcoat zodat de washi tape beschermd wordt tegen vuil en nattigheid.

DIY washi tape nails nagels

DIY washi tape nails nagels

Dit zijn nog wat voorbeelden van mijn nagels met washi tape! De tape blijft jammer genoeg niet heel erg lang mooi. Eén dag lukt zeker, maar op dag twee komen de plakkers meestal al weer een beetje los. Het is dus vooral een erg leuk idee voor een feestje of speciale gelegenheid!

Gerelateerde Artikelen

diy refreshing toner oily skin

DIY: REFRESHING TONER

DIY Painted doormat quote customised

DIY PAINTED DOORMAT

12 reacties op “DIY: WASHI TAPE NAILS”

  1. Ik heb het geprobeerd op één nagel, en ik denk dat het voor sommige soorten washitape wel een goed idee is om er een laagje witte nagellak onder te doen (mijn tape was van zichzelf redelijk transparant :)). Nog een tip: knip op voorhand een kant van de tape af in een soort boogje (ik vond het supermoeilijk om de onderkant netjes af te knippen).
    Hanne onlangs geplaatst..The beachMy Profile

    1. Goeie tips! Dankjewel :) Ik knip de tape niet eerst in boogjes, ik gebruik mijn zakmes (oke dit klinkt een beetje gevaarlijk) en kan met de punt heel gemakkelijk de tape wegknippen :) Een klein schaartje is het handigst!

Geef een reactie

CommentLuv badge