web analytics

DIY: TEA BAGS

Het is alweer bijna pakjes-tijd. Ben je nog op zoek naar een kleine attentie of een leuke verrassing? Deze DIY theezakjes vindt elke theeliefhebber gegarandeerd geweldig.

DIY tea bags

Klik op ‘read more’ om de volledige DIY te bekijken

Benodigdheden:

  • Koffiefilters of speciale lege theezakjes
  • Naald en draad
  • Losse thee
  • Eventueel washi-tape of gekleurd papier

DIY tea bags

Werkwijze:

Neem een koffiefilter en knip hier de zijkanten af. Je hebt nu 2 velletjes nodig van het formaat dat je zelf wil. Je kan hier echt alle vormen kiezen! Hartje, sterretje, driehoekje, … Zorg er gewoon voor dat je er nog genoeg thee in krijgt om een glas of een kan thee te zetten.

Knip je velletjes op formaat en leg ze op elkaar. Nu kan je de randen aan elkaar beginnen naaien. Sommige vormen kan je makkelijk met de naaimachine doen. Natuurlijk kan je ook met de hand gaan naaien. Laat nog een kleine opening over.

Giet de hoeveelheid thee die je nodig hebt in het theezakje. Het zakje mag niet te hard gespannen staan, want dan zou het kunnen scheuren. Wanneer je zakje gevuld is, naai je de opening toe.

DIY tea bags

Zorg ervoor dat je nog een draad overhebt om je theezakje aan vast te houden. Aan deze draad kan je eventueel een stukje washi-tape of papier hangen. Dat maakt het nog persoonlijke. Op dit stukje papier kan je bijvoorbeeld ook een boodschap achterlaten.

Klaar! Zo makkelijk is het dus om je eigen theezakjes te maken. Op die manier kan je ook je eigen theemengeling samenstellen!

De theezakjes die je in dit artikel ziet, zijn gemaakt door Jessi van La Vie D’une Rêveuse. Heel erg bedankt!

Gerelateerde Artikelen

diy rope chair

DIY ROPE CHAIR

diy floor pouf cushion outside outdoor

DIY POUF OTTOMAN

DIY oil candle_1

DIY: SCENTED OIL CANDLES

37 reacties op “DIY: TEA BAGS”

Geef een reactie

CommentLuv badge