web analytics

DIY SUNDAY! LUSH DUPES

Wist je dat je onder de pagina ‘Do it yourself’ meer dan 100 DIY’s terug kunt vinden? Door de jaren heen heb ik ook heel wat Lush Dupes gecreëerd. Tijd om die nog eens van onder het stof te halen! Het is ten slotte zondag, en wat is er leuker dan wat te rommelen met ingrediënten en iets nieuws te maken?

diy tub tea bath salts

DIY LUSH LOTION BARS

Ken je de heerlijk verzorgende massagebars van Lush? Die maak je in een paar eenvoudige stappen gewoon zelf! Met de ingrediënten die je er voor nodig hebt, maak je meteen een hele voorraad. Leuk om cadeau te doen! In dit artikel lees je hoe je te werk gaat.

DIY LUSH AQUA MARINA

Aqua Marina is een heerlijke reiniger van Lush op basis van klei. Dat klinkt moeilijk om te maken, maar is opnieuw erg eenvoudig. Hier lees je meer over Aqua Marina.

DIY LUSH SHOWER JELLIES

Shower Jellies zijn vooral leuk in de zomer, omdat je ze in de koelkast kunt bewaren en ze dan heerlijk fris aanvoelen op je huid. De Jellies zijn ook gewoon erg leuk om mee te spelen en ze maken een super leuk cadeau! Zelf Shower Jellies maken? Dat kan! Hier lees je hoe je dat doet.

DIY LUSH BATH BOMBS

De bruisballen van Lush zijn waarschijnlijk de best verkochte producten uit de winkel. De leuke geuren en kleuren maken van elk bad een waar spektakel! Gelukkig kan je zo’n leuke bruisballen eenvoudig zelf maken. Lees hier hoe je zelf bruisballen maakt!

DIY LUSH LIP SCRUB

Lip scrub maken is echt zoooo eenvoudig! Voeg er een mica pigment aan toe en wat flavor oil (speciaal ontwikkeld voor lippenbalsem) en je maakt in een handomdraai een dupe van de Lush lipscrubs. Hier lees je hoe!

DIY LUSH LET THE GOOD TIMES ROLL

Let The Good Times Roll was een tijdje de meest populaire reiniger in het assortiment van Lush. Dat is niet raar, want hij ruikt naar koekjesdeeg! De geur krijg je er niet helemaal mee, maar de fijne werking gelukkig wel. In dit artikel vind je het stappenplan én een filmpje.

DIY LUSH DARK ANGELS

Dark Angels ziet er een beetje creepy uit, maar is een geweldige reiniger voor de onzuivere huid. De actieve kool trekt als het ware als een magneet het vuil uit je huid. Meer informatie vind je in dit artikel.

DIY LUSH ANGELS ON BARE SKIN

Wie ken Angels on Bare Skin nu niet? Een milde reiniger en scrub die je huid erg zacht maakt. Angels On Bare Skin bevat slechts een paar ingrediënten die allemaal gemakkelijk te vinden zijn, dus je kan meteen aan de slag met deze DIY!

Had jij er al eens aan gedacht hoe eenvoudig het kan zijn om Lush producten zelf thuis te maken?

Gerelateerde Artikelen

Birthday_candles

HAPPY BIRTHDAY TO ME

spam your blog!

SPAM YOUR BLOG

10 reacties op “DIY SUNDAY! LUSH DUPES”

    1. Dag Yolande

      Een conditioner / après shampooing bedoel je? Daar heb ik niet meteen een recept voor. Dit is vaak een mengsel van water/aloë vera en olie, waardoor je ook een emulgator nodig hebt. Zelf heb ik daar tot nu toe weinig ervaring mee, maar wie weet kan ik daar in de toekomst mee aan de slag!

Geef een reactie

CommentLuv badge