web analytics

DIY: MARBLE + GOLD COASTERS

Marmer in je interieur ziet er niet alleen chique uit, het is ook helemaal ‘in’ momenteel. Daar moest ik natuurlijk mee aan de slag! Vandaag toon ik je hoe je poepsimpel deze onderzetters voor glazen maakt. Het enige wat je nodig hebt is een computer, wat geduld en een likje gouden verf.

DIY santé marble coasters drinks onderleggers _5

Mijn fellow bloggers kennen het wel: je ontvangt al eens regelmatig een mailtje van een fotowebsite waarbij je dan een bepaald bedrag krijgt om een ‘canvas op hout’, een fotoboek of een gsm-cover te bestellen. Meestal ga ik niet in op die aanbiedingen, want ze hebben geen meerwaarde voor mezelf of voor Zolea. Maar laatst had ik een leuk idee voor een DIY en ging ik aan de slag op de Webprint.nl site. (PS: naast de ontvangen producten krijg ik geen geld voor deze blogpost!)

diy marble coasters gold zolea

Benodigdheden:

  • Een afbeelding van marmer of iets anders dat je leuk vindt
  • Een webshop waar je zelf onderzetters kan laten printen (hier bijvoorbeeld)
  • Gouden verf
  • Een penseel

diy marble coasters gold zolea

Je gepersonaliseerde onderleggers maken is erg eenvoudig. Kies de afbeelding die je wil laten printen, voeg eventueel nog een ‘schol’ of ‘santé’ toe (via Photoshop of PicMonkey) en bestel de onderzetters. Een paar dagen later heb je ze in huis en kan je beginnen verven!

diy marble coasters gold zelf maken

Deze onderzetters worden op hout geprint en de bovenkant is gewoon glad en hard. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit!

Wie wil, kan gebruik maken van de ‘Santé!’-sjablonen die ik heb gemaakt in photoshop. Die kan je hier gratis downloaden.

diy marble coasters gold zolea zelf maken

Ik koos er voor om de rand goud te verven, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor zilver, rosé goud of glitters. Ik heb even getwijfeld om ook even met gouden verf over de letters te gaan, maar betwijfelde dat ik dat netjes zou kunnen. Laat de onderzetters drogen en ze zijn klaar voor gebruik. Lekker origineel en uniek!

Gerelateerde Artikelen

diy face mask clay older skin

DIY: POWDER FACE MASK

DIY makeup remover pads all natural

DIY: MAKEUP REMOVER PADS

diy clay honey face mask gezichtsmasker

DIY: HONEY & CLAY FACE MASK

4 reacties op “DIY: MARBLE + GOLD COASTERS”

Geef een reactie

CommentLuv badge