web analytics

DIY: LUSH DUPE, LET THE GOOD TIMES ROLL

Je weet het (of je weet het niet), maar ik ben een enorme fan van Lush. Heb ik even geluk dat hun producten eigenlijk helemaal niet zo moeilijk na te maken zijn! Vandaag toon ik hoe je erg gemakkelijk een dupe maakt van Let The Good Times Roll. Een heerlijke gezichtsreiniger met popcorn. Het is meteen ook mijn debuutfilmpje op YouTube!

DIY Let the good times roll lush dupe

Ja jongens, ook ik waag me (eindelijk?) aan YouTube. Mijn nagelnieuwe kanaal vind je hier. Ik ga proberen om elke maand één of twee DIY’s op te nemen en op YouTube zetten. De eerste keer was ik nog redelijk onwennig en de kwaliteit is ietsje minder dan verwacht, dus lief zijn!


Benodigdheden:

  • Maïsbloem
  • Glycerine
  • Talk
  • Maïsolie
  • Polenta (een soort maïsmeelpap)
  • Kaneelpoeder (optioneel)
  • Popcorn (optioneel)

DIY Lush dupe let the good times roll

Meng 3 eetlepels bloem met 2 eetlepels glycerine en 1 eetlepel talk in een schone kom. Voeg 1 à 2 eetlepels maïsolie toe zodat je een stevige pap krijgt (het mengsel mag niet te vloeibaar zijn).

DIY Lush dupe let the good times roll

Voeg hier een halve eetlepel polenta aan toe en een halve theelepel kaneel (echt niet te veel gebruiken, kaneel kan irriterend zijn voor de huid, indien je een gevoelige huid hebt, laat je de kaneel beter staan). Voor het leuke effect kan je nog wat popcorn in kleine stukjes breken en bij je reiniger doen, maar deze hebben geen extra functie.

DIY Lush dupe let the good times roll

Helemaal niet moeilijk dus! Ik hoop dat jullie deze DIY en mijn allereerste filmpje leuk vonden.

Gerelateerde Artikelen

diy iced tea natural summer cold ice

DIY DETOX ICED TEA

zolea on youtube

NIEUWE DIY OP YOUTUBE!

diy clay honey face mask gezichtsmasker

DIY: HONEY & CLAY FACE MASK

26 reacties op “DIY: LUSH DUPE, LET THE GOOD TIMES ROLL”

Geef een reactie

CommentLuv badge