web analytics

DIY: HAND WARMERS (CHRISTMAS GIFT IDEA)

Het is tegenwoordig van dat typisch Sinterklaas-weer. Guur, regen, grijs en veel wind. Om jezelf een beetje warm te houden kan je vanalles doen. Een leuk idee is om deze handwarmers te gebruiken wanneer je naar buiten gaat. 30 seconden in de microgolf en je hebt voor 20 minuten warme handen. Je kan ze in je zakken stoppen, in je handschoenen tijdens het fietsen of aan iemand cadeau doen.

DIY hand warmers

Benodigdheden:

  • Fleece, wol of katoen (je kan bijvoorbeeld oude sokken, kapotte handschoenen of een oude trui gebruiken)
  • Linzen, rijst of rogge
  • Naald en draad
  • Een schaar en eventueel een trechtertje

DIY hand warmers

Knip uit je gekozen stof 4 identieke vormpjes met een diameter van +- 5-8 centimeter (zo passen ze goed in de palm van je hand). Je kan zelf kiezen welke vorm je het leukst vindt, ik koos voor hartjes. Leg ze nu per 2 mooi op elkaar met de juiste kant naar buiten. Nu kan je de vorm naaien. Zorg dat je nog een kleine opening over houdt waardoor je de linzen, rijst of rogge kan gieten.

DIY hand warmers DIY hand warmers

Je kan de handwarmers zo vol doen als je zelf wil. Wanneer ze genoeg gevuld zijn, naai je ook het laatste stuk toe. Klaar!

DIY hand warmers DIY hand warmers

Stop ze 30 seconden in de microgolf en je kan zo’n 20 minuten genieten van warme handen. Ze zijn natuurlijk herbruikbaar en kunnen zo vaak opgewarmd worden als je wil.

DIY hand warmers DIY hand warmers

Een leuk idee om cadeau te doen voor kerst of Sinterklaas!

Gerelateerde Artikelen

diychristmasgiftideas_zpsc4011842

DIY: CHRISTMAS GIFT IDEAS

diy sunburst mirror

DIY SUNBURST MIRROR

27 reacties op “DIY: HAND WARMERS (CHRISTMAS GIFT IDEA)”

Geef een reactie

CommentLuv badge