web analytics

DIY: HAIR MASK

Ik moet iets opbiechten: eigenlijk gebruik ik nooit een haarmasker. Maar na al die reviews etc., vond ik het toch wel tijd om zelf te gaan testen. Natuurlijk wou ik eerst zelf iets maken, voor ik naar de winkel liep om een masker vol ingrediënten die ik liever niet op mijn hoofd heb.

Dit is dus een 100% natuurlijk masker met ingrediënten die je misschien altijd wel in de keuken hebt. En het beste van al? Het werkt!
 
Benodigdheden:
– Yoghurt
– Een olie (olijfolie, druivenpit olie, welke je wil. Ik koos hazelnoot olie)
– Cacaopoeder voor bruin haar, wortelsap voor rost haar of kamillethee voor blondjes
– Een banaanLaat het masker een kwartiertje inwerken en spoel grondig uit. Let wel op, het cacaopoeder kan je huid tijdelijk een bruiner kleurtje geven (not in a good way), dus zorg er voor dat het niet te veel lekt op je voorhoofd en nek. 


Voel aan je zijdezacht en glanzend haar!

Gerelateerde Artikelen

DIY Haarserum_6

DIY: HAARSERUM

5 reacties op “DIY: HAIR MASK”

    1. Daar ben je zelf helemaal vrij in! Als je veel haar hebt, kan je enkele eetlepels olie nemen (veel olie is zeker niet slecht voor je haar, maar wel moeilijker uit te wassen ;)). Ik zou een erg sterk kopje thee zetten en dat dan mengen met de overige ingrediënten. Als je dat hebt, kan je ook gewoon enkele druppels (20-30) etherische olie van kamille gebruiken!

Geef een reactie

CommentLuv badge