web analytics

DIY: FEET WARMERS

Misschien ben je nog op zoek naar een cadeautje voor kerst, maar geef je liever iets zelfgemaakt? Zo ben ik alleszins wel en hoewel het nog niet echt koud is, had ik toch een leuk DIY idee! In de winter krijg ik mijn voeten vaak gewoon niet meer warm, daarom maakte ik deze feet warmers. Want wie weet krijgen we wél nog echt koude dagen.

diy feet warmers slippers

Benodigdheden:

  • Pantoffels (je kan ze ook zelf maken, maar dat hoeft niet)
  • Stevige stof (katoen of iets dergelijks)
  • Naald en draad / een naaimachine
  • Rijst, rogge, linzen of kersenpitten

diy feet warmers slippers

Eerst meet je de zool van je pantoffels op. Knip de stof zodat deze ongeveer dezelfde grootte en vorm heeft. Best maak je de zakjes iets kleiner, zodat de warmhouders goed in je pantoffels passen. Je hebt 4 stukjes stof nodig. Naai de bovenkant aan de onderkant van beide voeten aan drie zijden vast en laat 1 kant open.

diy feet warmers slippers

Giet hier je rijst, rogge, linzen of kersenpitten in. Zorg er voor dat je de zakjes niet te dik maakt, zodat je voeten nog in je pantoffels passen. Naai dan de laatste zijde toe en je bent klaar! Ik maakte ook nog een stiksel in het midden, zodat de rijst mooi op zijn plek blijft

diy feet warmers slippers

Je gebruikt je voetwarmers door de zakjes even in de microgolfoven op te warmen en ze dan in de pantoffels te stoppen. Steek je voeten er bij en geniet van heerlijk warme voetjes!

diy feet warmers slippers

TIP: hou je ook wel van een lekker geurtje? Voeg wat gedroogde lavendel toe aan de vulling, heerlijk relaxerend!

Als dat geen leuk kerstcadeautje is voor de koukleumen onder je vrienden of familie?

Gerelateerde Artikelen

DIY conditioner bar

DIY CONDITIONER BARS

diychristmasgiftideas_zpsc4011842

DIY: CHRISTMAS GIFT IDEAS

4 reacties op “DIY: FEET WARMERS”

  1. Leuke DIY! Ik ben ook zo’n koukleum, al heb ik er deze ‘winter’ nog geen last van gehad :D Mijn pantoffels zijn jammer genoeg te klein voor zoiets, maar ik houd het bij voor als mijn pantoffels aan vervanging toe zijn!

Geef een reactie

CommentLuv badge