web analytics

DIY DETOX ICED TEA

Summer is upon us! Laat het ’s avonds maar lekker onweren, overdag is het heerlijk warm en de zon toont zijn beste kant. Ik bevind me dus al eens graag buiten, lekker wegsmelten met mijn cursus. Om mezelf op gepaste hipster wijze af te koelen, maak ik regelmatig iced tea. Detox dan wel, want al dat vettig examenvoedsel moet er uit gezuiverd worden!

diy iced tea natural summer cold ice

Benodigdheden:

  • Hipster Mason Jar om uit te drinken, graag met papieren rietje
  • Kokend water
  • Detox thee (of iets anders als je dat liever hebt natuurlijk) of kruiden uit eigen tuin (bijvoorbeeld munt)
  • Citroen en limoen
  • Ijsklontjes
  • Agave siroop, honing of suiker

diy iced tea natural summer cold ice_2

Uiteraard is deze DIY erg eenvoudig. Zet thee, laat deze helemaal afkoelen en voeg dan schijfjes limoen en citroen toe. Vul je glas met heel veel ijsklontjes en een schepje suiker/honing/siroop en geniet!

diy iced tea natural summer cold ice_2

Ik gebruikte de biologische Detox thee van Beauty Garden en laat de kruiden lekker lang in de thee ronddrijven. Dat ziet er niet alleen leuk uit, maar versterkt de smaak ook nog eens! Aangezien het om pure kruiden gaat (brandnetel, munt, viooltje en zwarte bes), wordt de thee niet bitter. Bij echte theeblaadjes zou ik dit niet doen.

diy iced tea natural summer cold ice_2

Je kan de thee in grote hoeveelheden maken en bewaren in de koelkast. Dit is echt het meest verfrissende en gezonde drankje op een warme dag!

diy iced tea natural summer cold ice_2

Schol!

Gerelateerde Artikelen

20120316_8323

DIY: LIP BALM

7 reacties op “DIY DETOX ICED TEA”

    1. Thank you, for a lovely post. You have managed to write so well, to give us a better idea of what Ramadan means, to put it into context. And your photos acpnncamyiog your words were just as special. Thank you !

Geef een reactie

CommentLuv badge