web analytics

DIY CREAMY COCONUT SCRUB

De zomer is in het land en dat wil zeggen: blote benen! Ik heb snel last van droge benen, zelfs in de zomer. Lekker scrubben helpt dan goed om droge plekjes te verwijderen en deze scrub bevat ook kokosolie om je benen te verzorgen. Een heel eenvoudige DIY, maar heerlijk in gebruik!

diy creamy coconut scrub

diy creamy coconut scrub

Benodigdheden:

  • Kokosolie
  • Bastardsuiker
  • Eventueel: blauwe bessenpoeder
  • Etherische olie naar keuze
  • Een pot met deksel

diy creamy coconut scrub

Deze DIY is zo eenvoudig, maar zo fijn! Meng gelijke delen kokosolie en bruine suiker in een kom met een vork tot je een mooie, creamy substantie krijgt. Voeg hier 15 druppels etherische olie naar keuze aan toe (tip: sinaasappel!) en meng nog eens goed. Je scrub is al klaar!

diy creamy coconut scrub

Geen bastardsuiker in huis? Dan kan je ook witte suiker of zelfs zout gebruiken! Om een mooie creamy substantie te krijgen, is kokosolie wel essentieel in dit recept. Blauwe bessenpoeder toevoegen is ook een optie: extra antioxidanten + een mooie paarse kleur.

diy creamy coconut scrub

Breng de scrub onder de douche aan op je benen met ronddraaiende bewegingen. Zo verwijder je dode huidcellen en gaat je huid stralen. Niet te hard schrobben, dat is nergens voor nodig!

diy creamy coconut scrub

Geniet van het zonnetje en je zachte benen!

Gerelateerde Artikelen

DIY manuka new zealand balm

DIY MANUKA HONEY BALM

diy after sun lotion

DIY AFTER SUN

4 reacties op “DIY CREAMY COCONUT SCRUB”

Geef een reactie

CommentLuv badge