web analytics

DIY CLAY MAGNETS

Nu de lente in de lucht hangt heb ik plots een stuk meer energie. Het allerliefste maak ik elke dag een nieuwe DIY voor jullie, maar ik heb binnenkort ook vier examens en moet mijn masterthesis binnen een maand helemaal af hebben. Druk dus! Deze week heb ik toch even de tijd genomen om een beetje creatief te zijn en ik maakte magneten uit klei.

diy clay magnets_6

Benodigdheden:

  • Klei of gips
  • Een leuke mal of uitsteekvormpjes
  • Verf of nagellak en een verfborstel
  • Lijm
  • Magneten (ik kocht de mijne bij Søstrene Grene)

diy clay magnets

Deze DIY is zo eenvoudig! Giet de gips (of klei) in de mal of steek leuke figuurtjes uit de klei.

diy clay magnets

Laat ze drogen en verf ze dan in leuke kleurtjes. Je kan natuurlijk ook nagellak gebruiken. Dat deed ik omdat ik geen vernis in huis had en ik de lipjes graag een glossy finish wilde geven. Twee laagjes was genoeg.

diy clay magnets

Laat alles goed drogen en plak dan de magneten met lijm op de achterkant van je vormpjes. Klaar!

diy clay magnets

diy clay magnets

Je kan hier zo creatief mee zijn en het is een erg leuke DIY om met kinderen te doen. Niets is leuker dan lekker met klei spelen!

diy clay magnets

Ik vind ze er super leuk uit zien op onze koelkast. Instant vrolijkheid!

Gerelateerde Artikelen

diy tub tea bath salts

DIY: TUB TEA

diy flower lights coffee filters

DIY: A STRING OF FLOWER LIGHTS

15 reacties op “DIY CLAY MAGNETS”

  1. Die lipjes zijn zo tof! Van waar is die uitsteekvorm?
    Ik wil zoveel DIY’s doen met klei de laatste tijd. Het ziet er zo simpel uit!
    Weer een leuke DIY van jou :D

Geef een reactie

CommentLuv badge