web analytics

DIY: CHOCOLATE FACE MASK

EINDELIJK (!!) heb ik nog eens de tijd gevonden om een filmpje op te nemen. Vandaag toon ik je hoe je een heerlijk chocolade gezichtsmasker kan maken op een erg eenvoudige wijze. Om duimen en vingers bij af te likken!

diy chocolate face mask

Benodigdheden:

  • Vloeibare olie (druivenpit, olijf, amandel, …) – verzachtend
  • Citroensap – toned de huid
  • Klei (wit, groen, geel, roze, …) – zuivert
  • Gemalen amandelen – scrubt
  • Cacaopoeder – vol met antioxidanten
  • Etherische olie (vb lavendel) – bij lavendel: anti-bacterieel

Laat het masker zo’n 20 minuutjes zijn werk doen en spoel het nadien met cirkelvormige bewegingen (milde scrub!) en lauw water van je gezicht af. Je zal merken dat je huid heel erg zacht en gevoed aan voelt!

Veel DIY plezier!

Ben jij ook zo’n chocaholic?

Gerelateerde Artikelen

diy toner tabs

DIY: TONER TABS

diy swirl_9

DIY: SWIRLING SOAP

diy bath melts_2

DIY: BATH MELTS

13 reacties op “DIY: CHOCOLATE FACE MASK”

  1. Een masker met cacao, za-lig. Dit masker leek me iets te sterk voor mijn droge huid (met de citroen en de klei), maar ik heb snel een maskertje gemaakt van cacao, honing en macademia olie en mijn huid voelt zo zacht! =) (Ik ga er volgende keer denk ik wat havermout bijdoen om wat te scrubben) Heerlijke tip!

  2. Hihi, ik vind dat er altijd zo gek uitzien, een bruin masker. Ziet er wel heerlijk zuiverend uit. Alweer een leuk filmpje! Misschien een tip voor volgende keer: kan je iets aan het geluid bij begin- en eindbeelden? Je stem klinkt precies ‘gedempt’ daar.
    Elisse onlangs geplaatst..Elisse in Art d’Eco, hoezo?My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge