web analytics

DEODORANT: WE LOVE THE PLANET VS BEN&ANNA

Deze zomer kreeg ik twee natuurlijke deodorantsticks in de brievenbus in een gelijkaardige kartonnen verpakking. Een van Ben & Anna en eentje van We Love The Planet. Beide sticks heb ik een lange tijd uitgeprobeerd, dat vraagt om een kleine vergelijkende studie!

review we love the planet ben & anna deodorant

We Love The Planet Deodorant Stick Vegan Luscious Lime:

 Deze fris ruikende deodorant van We Love The Planet komt in een kartonnen verpakking die je langs onder omhoog duwt. Een stick bevat 48 gram. Luscious Lime is een heerlijke friszoete limoengeur, ik vind deze geur erg fijn!
_DSC0184
De deodorant zelf is glad van textuur en smelt op je huid. Daardoor is het makkelijk om deze op je gevoelige okselhuid aan te brengen, toch iets wat ik belangrijk vind!
Zoals bij veel natuurlijke deodorants, zweet ik hier helaas ook doorheen. Niet meteen, maar ik ruik mezelf toch wat na een inspanning of op een hete dag. Toch ben ik onder de indruk van deze deodorant. Hij brengt fijn aan, de ingrediënten zijn prima en hij werkt behoorlijk goed.

Ben&Anna Deodorant Stick Provence:

De deodorant stick van Ben&Anna bevat 60 gram, dus dat is 12 gram meer dan de deo van WLTP. Deze stick heet Provence en heeft de heerlijke geur van echte lavendel. De stick komt in een gelijkaardige kartonnen duwverpakking als die van WLTP.

_DSC0185

Ben&Anna is inmiddels vrij bekend als deodorantmerk. Veel mensen hebben er ervaring mee en ik kreeg via Instagram heel wat positieve, maar ook negatieve verhalen binnen. Zelf ben ik geen fan van deze deo. De stick is erg hard, waardoor hij moeilijk aanbrengt op mijn oksels. Hij smelt ook niet echt, maar brokkelt eerder. Door het vele heen en weer gewrijf, raken mijn oksel geïrriteerd (dat heb ik snel met baking soda in deo). De geur blijft wel lekker lang hangen, maar toch ruik ik bij deze wat sneller mijn eigen zweet erdoorheen. Helaas, geen match voor mij!

Ik vond het leuk om beide deo’s uit te proberen, maar voor mij is de Vegan Luscious Lime van We Love The Planet de duidelijke winnaar. Deze natuurlijke deodorant koop je voor €10,95 bij Pharmamarket (maar is vaak in promotie!). Qua prijs wint Ben&Anna dan wel weer, want deze deodorant kost je €7,99 bij Holland&Barrett.

Deodorant, het blijft een moeilijke om helemaal natuurlijk én goed werkend te vinden. Heb jij nog een tip?

Gerelateerde Artikelen

review crazy rumors limeade lip balm_2

REVIEW CRAZY RUMORS LIMEADE

2 reacties op “DEODORANT: WE LOVE THE PLANET VS BEN&ANNA”

  1. Ik gebruik nu de Wild deodorant en ben helemaal om :-) heerlijk creamy dus smeert er zo snel op, geen gebroken en geïrriteerde oksels en voor mij werkt hij de hele dat in tegenstelling tot de andere die ik al probeerde.
    Hiervoor was ook We love the Planet mijn favoriet!

Geef een reactie

CommentLuv badge