web analytics

DEATY BOX JULY: RESPECT

De Deauty Box van juli is er eentje naar mijn hart! De Respect Box was te verkrijgen tot 21 juli en heeft een groen tintje: alle producten in de box zijn natuurlijk en ethisch verantwoord. Ik was erg benieuwd naar de inhoud!

/

deauty box respect juli

/

/

De Deauty Respect Box openen was al een klein feestje. De doos is altijd mooi vormgegeven en voor deze editie werd gebruik gemaakt van gerecycleerd papier voor het menu en touw om alles bij elkaar te houden. De doos zelf is helaas niet van gerecycleerd papier gemaakt. De Respect Box bevat 6 producten met een milieuvriendelijk thema. Ik vind het erg leuk dat er een beetje van alles bij zit: make-up, lichaamsverzorging en haarverzorging!

/

deauty box respect juli

/

Het eerste wat me opviel was die grote zwarte pot van Alepia. Savond Noir, een speciaal goedje dat de huid zou exfolieren en zuiveren. Het ruikt alleszins naar mijn zelfgemaakte vloeibare zeep, dus ik ben erg benieuwd wat dit voor mijn huid zal doen!

Full size: 17 euro

Het groene zakje bevat 2 staaltjes van haarproducten van René Furterer. Dit merk testte ik al eens eerder uit, dus even afwachten wat ik van deze karité-lijn vind. Ik ontving de Geconcentreerde leave-in crème en het Intens voedend nachtmasker (beide 15 ml).

Nachtmasker full size: 29,90 euro, voedende leave-in full size: 17,35 euro

De make-up is van Avril, een Frans merk met EcoCert label. Ik ontving een bruin oogpotlood en een mooi rood nagellakje. Beide producten zijn uitstekend geschikt voor de gevoelige huid. Het lakje zit al op mijn nagels en droogt erg snel. De kleur is prachtig rood met een blauwe ondertoon.

Oogpotlood: 3 euro, nagellak: 2,30 euro

Als laatste bevat deze Respect Box ook nog een product van The Body Shop: een Shea Butter Scrub (Travel Size). Deze scrub ruikt heerlijk en werkt erg fijn. Een leuk product om te hebben!

Travel size: 5,50 euro

/

deauty box july respect

/

Wat mij betreft is deze Deauty Box erg geslaagd. Ik had gehoopt op de ecologische reinigingsdoekjes van Lamazuna, maar die hebben al eens in een box gezeten en die heb ik gemist! Ik ben blij dat er twee merken in zitten die ik niet kende en ben er benieuwd naar de werking. The Body Shop was te verwachten en René Furterer is geen slechte aanvulling. Ik ben tevreden!

Deauty wordt trouwens steeds groener en heeft in korte tijd veel nieuwe fijne merken binnengehaald. Ook de Deauty Box ontvangen? Voor 15 euro/p.m. ontvang je de volgende box! Bestellen kan hier.

/

Wat vind jij van deze themabox van Deauty?

/

12 reacties op “DEATY BOX JULY: RESPECT”

    1. Voor je gaat slapen aanbrengen, nachtje laten intrekken (dus met een handdoek slapen ;)) en de volgende ochtend uitwassen! Ik heb hem nog niet getest, maar ga dat zo snel mogelijk doen!

    1. Het is eerder een mix, vandaar dat ik zelf nog geen abonnement heb genomen. Sommige merken spreken me heel erg aan, maar L’Oréal zit er bijvoorbeeld ook tussen. Moest L’Oréal al uit de box gaan, zou ik al veel sneller geneigd zijn om een abonnement te nemen :) De boxen zijn namelijk elke maand erg leuk!

Geef een reactie

CommentLuv badge