web analytics

DE BACK IN TIME TAG

Lang geleden dat er nog eens een tag voorbij kwam op Zolea! Tijd om de schade in te halen met de Back In Time-tag over hoe ik begon met bloggen en bloggen in het algemeen. Even kijken hoe dat nu ook weer ging…

0HEADER

1. Wat was de allereerste blog die je ooit schreef?

Oh boy… Long, long time ago startte ik een blog via Kinderlines (2002) vol spelletjes en lelijke bewegende plaatjes. Later blogde ik vooral emo-quotes uit liedjes via MSN Spaces (2006), blogde ik als Inevitable op Tumblr (2010) en nog later (in 2012) startte ik Olea op www.natuurleuk.blogspot.com. Echt bloggen doe ik dus al jaren!

2. Waarom begon je met bloggen?

Met (Z)olea startte ik omdat ik het gevoel had niet voldoende te weten over de ingrediënten in mijn verzorgingsproducten. Ik wou zelf dingen maken zonder al die chemicaliën, maar vond enkel een handje vol Amerikaanse blogs die hier over schreven. Toen besloot ik dat ik mijn eigen zoektocht zelf ging documenteren. Het moest een blog worden vol informatie over natuurlijke verzorging, ingrediënten in cosmetica en hoe je nu zelf verzorgingsproducten kan maken.

3. Welke layouts heb je gehad?

Mijn layouts zijn en waren meestal redelijk rustig, met veel wit een één of twee accentkleuren. Helemaal in het begin had ik dit logo:

En later werd dat deze layout (Natuurleuk op Blogspot):

Wanneer ik overstapte op WordPress, bokste ik mijn eigen layout in elkaar. Die stelde niet zo heel veel voor:

En toen liet ik de layout die je nu ziet maken door Naomi. Ik ben er nog steeds heel erg tevreden mee, maar stiekem ben ik ook wel weer toe aan iets nieuws. Ik vind het allemaal nogal oranje, terwijl ik daar in het echte leven niet zo veel mee heb. Misschien binnenkort?

4. Wat was het allereerste perspakketje dat je mocht ontvangen?

Dat weet ik nog goed, ik was zo verbaasd! Het was een Cold Cream en de Everon lippenbalsem van Weleda. Ik kan me nog goed herinneren hoe mijn hele dag een stuk leuker werd door dat pakketje! Door hetzelfde persbureau werd ik ook uitgenodigd voor mijn allereerste persevent, dus ik ben hen nog steeds erg dankbaar voor die leuke ‘firsts’.

5. Wat is je favoriete artikel van eigen hand?

Oh moeilijk… Ik denk dat dat alle DIY’s moeten zijn! Mijn favoriete DIY is toch die om zelf zeep te maken. Daar zit zo veel tijd en energie in! De foto’s zouden wel eens een update kunnen gebruiken, misschien doe ik dat binnenkort eens. Ook de Lush dupes vind ik erg leuk om opnieuw te lezen en te maken. Angels on Bare Skin en Let The Good Times Roll zijn hier favoriet!

6. Welke blogger is je grote voorbeeld?

Hmm die heb ik eigenlijk echt niet. Zelf ben ik ook niet zo’n goede blogger, ik zou veel gestructureerder kunnen werken, meer vooruit moeten plannen en mijn foto’s proberen verbeteren. Ik heb ook niet één blogger waar ik naar op kijk.

7. Wanneer je alles over zou mogen doen: wat zou je anders doen?

Ik zou meer tijd nemen om op andere blogs te reageren. Nu neem ik wel de tijd om mijn eigen artikelen te schrijven, maar niet op andere blogs te lezen en er op te reageren. Dus dat zou ik zeker anders doen!

Hopelijk vond je het leuk om te lezen. Neem deze tag gerust over, of check de antwoorden van Marlous (Last Days of Spring) want zij heeft deze tag verzonnen!

Gerelateerde Artikelen

instamonth august 2013

INSTAMONTH: AUGUSTUS 2013

zolea.be

NIEUWE LAYOUT!

6 reacties op “DE BACK IN TIME TAG”

Geef een reactie

CommentLuv badge