web analytics

DAILY ROUTINE #2

Sinds de vorige keer heb ik heel wat aangepast in mijn dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine (wat een woord). Van een aantal producten ben ik volledig afgestapt, andere zijn nog steeds favoriet. Het gaat om dagelijkse verzorging en make-up.

/

daily routine face

/

Lees verder om te weten te komen waarmee ik mijn huid zo stralend houd (ha) …

/

Hoewel ik het wat spottend zeg, is mijn huid echt een heel stuk opgeknapt door het gebruik van onderstaande producten. Natuurlijke(re?) producten blijken veel beter te werken voor mij. Voorlopig ben ik ook heel positief over de Oil Cleansing Method, maar daarover binnenkort meer.

/

daily routine face

/

In de ochtend begin ik met het Miceller Cleansing Water van Yves Rocher, hier in een reisflesje. Hoewel het nu echt bijna op is, is het toch een van de fijnste en zachtste reinigers die ik ooit al gebruikte. Wanneer de laatste druppeltjes verdwenen zijn, stap ik over op het Micellair reinigingswater van Nuxe, het product dat in de eerste Deauty box zat.

/

Daarna gebruik ik de All-In-One BB cream van The Body Shop. Niet de allerbeste BB cream als je het mij vraagt, maar ik ga hem toch opmaken.

/

daily routine make up

/

Als dagelijkse make-up gebruik ik de Eyes Right mascara van Lush, de waterproof Liquid Liner van Catrice en het Sun Club All Over Shimmer palette van Essence. Van dat laatste gebruik ik voornamelijk de bovenste kleur als highlighter en in mijn binnenste ooghoeken. Als blus gebruik ik hem ook soms, maar zo vaak draag ik geen blush.

/

daily routine face

/

In de avond gebruik ik sinds iets meer dan een week de Oil Cleansing Method. Ik wrijf de olie in op mijn gezicht en haal het er na enkele minuten weer af met een warm, nat doekje. Daarna gebruik ik Dream Cream van Lush. Nog altijd mijn nummer één gezichtscrème.

/

Zo, dat is wat ik tegenwoordig elke dag doe. Ik vind dat er erg fijne producten bij zitten en ik ben blij dat ik steeds meer mooie natuurlijke alternatieven vind die ook echt goed werken voor mij.
/
Wat gebruik jij in je dagelijkse routine?

Gerelateerde Artikelen

0HEADER

DE BACK IN TIME TAG

5025795f

DEAUTY BOX SEPTEMBER

a-deeper-look-at-vitamins-300x193

VITAMINS IN COSMETICS

12 reacties op “DAILY ROUTINE #2”

 1. De BB-Cream van The Body Shop wil ik al een tijdje proberen, maar niemand is er echt positief over…misschien nog maar even wachten om hem aan te schaffen. Wel ja, super leuk artikel met mooie producten! Trouwens ook erg scherpe, mooie foto’s. (:

  1. Als je hem voor een lagere prijs kunt krijgen, zou ik hem eens proberen! Hangt er natuurlijk van af hoeveel je er voor over hebt :) Hij is niet super slecht hoor, maar mijn huid glanst wel sneller dan wanneer ik een andere crème gebruik. Bedankt voor je compliment! Ik let zelf heel erg op de foto’s, ik ben blij dat je ze goed vindt! :)

 2. Wat een fijne producten gebruik jij! Ik vind het ook fijn om mijn gezicht ’s avonds te reinigen in combinatie van een cleanser en een warm washandje. Daarna nog een lotion op een wattenschijfje voor de laatste restjes make-up. Volgens mij word je gezicht zo het meest optimaal gereinigd.

 3. Ik gebruik altijd een oogschaduwpalette uit het buitenland (merkloos), oogpotlood van Etos, mascara van Catrice (Mini Maxi), en een blush (meestal multi colour van Catrice). Dan nog een lippenstiftje als finishing touch!
  Simone onlangs geplaatst..What I would wearMy Profile

 4. Ik gebruik eerlijk gezegd echt weinig in mijn dagelijkse routine. Meestal dagcrème, mascara en dat is het dan. Als ik meer zin heb om make-up te dragen dan draag ik wat poeder, blush mascara/eyeliner en lipstick. Om het eraf te halen cleansing wipes en daarna een nachtcrème.
  Mady onlangs geplaatst..Scandinavische tipsMy Profile

  1. Moet je zeker doen! Het lijkt even een enorm bedrag, maar ik doe echt heel lang met mijn pot en de crème is zo fijn dat ik het er helemaal voor over heb!

Geef een reactie

CommentLuv badge