web analytics

CADEAUTIP #1 MASSAGE MET NATUURLIJK OLIE BIJ SANTO

Het is eind november en dus verklaar ik het cadeau-zoek-seizoen officieel voor geopend! Ik hou er van om mensen cadeautjes te geven, maar het is zo lastig om het perfecte cadeau te vinden voor mensen die vaak alles al hebben. Zelf kan ik intens genieten van een relaxdagje, dus een topcadeau is een heerlijke massage. Al helemaal als het een massage is met natuurlijke verzorgende olie en een mix van etherische oliën, zoals ik mocht ervaren bij Massage Santo in Deerlijk.

natuurlijke-massage-santo-belgie%cc%88_9

Sandrine en Tom startten enkele jaren geleden hun eigen massagesalon op in bijberoep en nodigden mij uit om te komen genieten van een lange full body massage met een natuurlijke oliemix op basis van mijn huid en wensen. Klinkt heerlijk! In Vlaanderen heb je een aantal massagesalons, maar het is soms moeilijk om de juiste te vinden. Bij Santo kan je terecht voor verschillende massages – allemaal met natuurlijke massageolie van Sjankara – zoals shiatsu, lomi-lomi, een duomassage, fibromyssage, een kaarsenmassage of een lichaamsmassage met etherische olie.

natuurlijke-massage-santo-belgie%cc%88_2

natuurlijke-massage-santo-belgie%cc%88_2

natuurlijke-massage-santo-belgie%cc%88_2

Ik kwam toe en werd meteen met open armen ontvangen. Het massagesalon bevindt zich in hun woning in een rustig gelegen woonwijk in West-Vlaanderen. De ruimte is ingericht in het bruin met felroze accenten, leuk en toch rustgevend! Ik mag op de tafel plaatsnemen en geniet meer dan een uur van een heerlijke massage aan mijn rug, benen, armen, schouders, nek én gezicht! De ruimte is lekker warm en door de lichttherapie-lampen en de rustgevende muziek is het gemakkelijk om te ontspannen.

natuurlijke-massage-santo-belgie%cc%88_2

natuurlijke-massage-santo-belgie%cc%88_2

Na de behandeling voel je je helemaal los en ontspannend. Dit is dus hét perfecte cadeau voor je hardwerkende moeder, vader met rugpijn of vriendin die helemaal into wellness is. Het allerbeste is dat deze massages heel erg betaalbaar zijn. Voor 50 euro lig je 60-75 minuten lang te genieten. Klinkt goed, toch? Check even de Santo-site voor meer informatie.

natuurlijke-massage-santo-belgie%cc%88_2

Wat ook leuk is, is dat je hun buiten Hot Tub kunt huren! Ideaal voor een romantisch dagje weg in een rustige omgeving. Combineer het met een koppelmassage voor de ultieme ontspanning.

Heb jij je wel eens onder handen laten nemen door een masseur? Wat vond je daar van?

Gerelateerde Artikelen

10 cadeau tips onder 10 euro

10 CADEAUTIPS ONDER 10 EURO

xmas holiday gift guide 2013

XMAS GIFT GUIDE: MEN

Small Business Saturday

SMALL BUSINESS SATURDAY

2 reacties op “CADEAUTIP #1 MASSAGE MET NATUURLIJK OLIE BIJ SANTO”

  1. Hay Zoë!
    thanks for sharing your experience with us. I ever hadn’t myself taken care of by a masseur. But due to your post, I have to take one. It will be great if I can enjoy 60-75 minutes for 50 euros. I badly need a romantic day out in a quiet environment.

Geef een reactie

CommentLuv badge