web analytics

BUITENGEKEND

Buitengekend – of BGK – is hét nieuwe ontdekkingsplatform voor leuke initiatieven in Gent. Ik ben zelf na al die jaren nog steeds verliefd op mijn geboortestad, maar alle leuke nieuwe zaken ken ik nog lang niet. Op Buitengekend vind je niet gewoon hippe places-to-be, maar vooral passievolle mensen en buitengewone zaken met een verhaal.

Buitengekend

Buitengekend brengt het verhaal van passievolle entrepreneurs in Gent die met liefde hun eigen zaak oprichtten. Zo vind je hier onder andere Woven Stories, Gustaf, Beo Markt en Vynilla. Het gaat dus niet enkel om cafés of restaurants, maar ook duurzame mode, verpakkingsloze voeding, muziek, en nog zo veel meer.

Bij BGK vonden ze mijn blog wel aansluiten bij hun waarden en idealen en dat vond ik zelf ook. Binnenkort zal je dus ook korte stukjes van mij op het platform terugvinden. Momenteel kan je mijn verhaal teruglezen op de site.

buitengekend bgk

Het platform wordt in de loop der tijd verder uitgebouwd en breder gemaakt, met bloggers, bedrijfjes en interessante informatie. To be continued dus.

Schrijf je zeker in op de BGK nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwe zaken die worden toegevoegd en die meer dan de moeite waard zijn om te ontdekken. Er zit nog heel wat aan te komen en dat loont de moeite!

Gerelateerde Artikelen

august favorites 2014

AUGUST FAVORITES 2014

june favorites 2015

JUNE FAVORITES 2015

3 reacties op “BUITENGEKEND”

Geef een reactie

CommentLuv badge