web analytics

BRAZILIAN WAX BIJ ILSE D + WINACTIE

Begin juli schreef ik over mijn brazilian wax ervaringen (zie artikel hier), vandaag een korte update mét winactie zodat je een brazilian wax zelf gratis kan uitproberen!

brazilian wax ilse D esthetiek

Waxen down under is erg handig in de zomer (onverwachte zwempartijtjes), maar ook in de winter. In de winter vind ik het scheren bijhouden nog lastiger dan in de zomer, want who cares? Wanneer je waxt hoef je je daar allemaal geen zorgen om te maken! Ik wax nog niet zo lang regelmatig, maar kijk vooral uit naar wanneer de haartjes steeds minder terugkomen.

Mijn ervaringen bij Ilse D zijn nog steeds positief, het waxen gaat ook steeds sneller en doet (ietsje) minder pijn. Ik weet goed wat ik moet verwachten, waardoor ik minder zenuwachtig ben!

Omdat ik zo enthousiast ben, wil ik jullie graag ook de mogelijkheid geven om het waxen uit te proberen! Woon je dicht bij Gent of kom je er regelmatig in de buurt, waag dan even je kans door onderstaande Rafflecopter in te vullen. Vergeet vooral niet om de Facebook pagina van Ilse D te liken, zonder je like ben je meteen uitgesloten van deelname.

 
a Rafflecopter giveaway

21 reacties op “BRAZILIAN WAX BIJ ILSE D + WINACTIE”

  1. Ik zit op kot in Gent. Ik wil mij al lang eens waxen, maar ik heb er toch schrik voor. Door je artikel ben ik er toch wat geruster in geworden :)

  2. Ik ga naar Gent om te shoppen, vooral Zara, LUSH en al die andere leuke winkeltjes die ze regio Aalst niet hebben (wel in Brussel maar Gent vind ik toch gezelliger), en voor de cinema natuurlijk.

  3. Ik woon in Gent en wil zo’n wax wel eens laten doen… Ben daar al jaren benieuwd naar maar durf het niet meteen. Als ik win, is het meteen een push om mij over mijn schrik heen te zetten :D

Geef een reactie

CommentLuv badge