web analytics

BEST LOVED PRODUCTS IN 2013

Vandaag is de allerlaatste dag van 2013, een dag om terug te blikken op het voorbije jaar. In dit artikel sta ik even stil bij de producten die ik in 2013 het liefst gebruikt heb.

2013 favorieten

Haarverzorging:

Favorieten 2013

Weleda Haver Conditioner (review): Nu echt wel bijna op, deze conditioner vond ik niet meteen prettig in gebruik, maar nu is het grote liefde. Maakt mijn haar lekker zacht en glanzend!

Douce Nature Fleur De Shampooing (review): Deze was wel meteen erg geliefd. Laatst bij Essenza nog even ingeslagen, want ze gaan uit het assortiment! Ook heel handig om mee te nemen op reis (ik heb er al eentje klaar liggen voor in Thailand :)).

Lush Jasmin & Henna – Fluff Ease (review): Een geweldig haarmasker voor wanneer je je haar net wat extra in de watten wil leggen. En die geur, heerlijk!

Huidverzorging:

Favorieten 2013

Lush Snow Fairy Douchegel: De enige douchegel die me vrolijk maakt ’s ochtends. De werking en ingrediënten (SLS) zijn niet zo geweldig, maar die geur maakt alles goed.

Cattier-Paris Perle d’Eau (review): Mijn favoriete toner van het voorbije jaar. Lekker mild voor de huid en met enkel fijne ingrediënten.

Lush Dream Cream (review van eeuwen geleden): Deze bodylotion smeer ik elke avond op mijn gezicht als nachtcrème. Enige minpuntje zijn de parabenen, maar daarvoor zou ik hem niet laten liggen. Dit is een beetje mijn multitaskende lifesaver!

Lush vers gezichtsmasker Catastrophe Cosmetic (review): Niet op de foto want hij ligt nog in de koelkast op mijn kot. Dit masker gebruikte ik het allerliefst in het voorbije jaar. Een ‘detox’ kleimasker met heerlijke geur en geweldige werking.

Lush Aromaco Deodorant (review): De eerste en, voorlopig, nog steeds enige natuurlijke deodorant die ook echt werkt. De geur is subtiel aards (patchouli), Aromaco zorgt er voor dat nare zweetgeurtjes me niet meer lastigvallen, hoera!

Make-up:

Favorieten 2013

Sleek Face Form in Light: Bronzer, hightlighter en blush in één. Dit palette koop ik onmiddelijk opnieuw wanneer het op is, niet dat ik dat snel zie gebeuren. De highlighter gebruik ik ook graag onder mijn wenkbrauwbot en in mijn ooghoeken.

Essence Brow Designer wenkbrauwpotlood: Waar ik eerder niet nadacht over het belang van wenkbrauwen voor je gezicht, is dat nu helemaal veranderd. Dit wenkbrauwpotlood van Essence is een echte budgettopper!

Catrice Photo Finish Foundation: Dagelijks gebruik ik deze foundation van Catrice met veel plezier. De dekking is ideaal (geen pannekoek, maar ook niet te licht) en de prijs is ook prima.

Favorieten 2013 Brush on sunlight

The Body Shop Brush On Sunlight (review): Deze prachtige parels zorgen voor een mooie, subtiele glans. Omdat ze er ook nog eens zo leuk uitzien, zijn ze al helemaal favoriet.

Action lipstick in Rose Red (review): Het goedkoopste product van deze favorieten (en volgens mij zelfs in mijn hele stash), maar deze lipstick van de Action is echt prima! De kleur vind ik ook echt heel erg mooi.

Benecos Natural Kajal potlood in wit (review): Ook dit potlood gebruik ik elke dag: op mijn waterlijn en in mijn ooghoeken zorgt het voor een frisse en open blik. De ingrediënten zijn prima en de houdbaarheid is ook geweldig!

BM Beauty Mineral Foundation (review): Deze foundation van BM Beauty is ook favoriet, vooral wanneer het wat warmer is. Soms gebruik ik hem over de foundation van Catrice heen voor extra matterend effect.

favorieten 2013 Zoya

Zoya nagellak in de kleur Elodie (review): By far de vaakst gedragen nagellak in 2013. De kleur is heerlijk zomers en deze nagellak is één van de enige die het lang uithoudt op mijn nagels.

GOSH nagellak in de kleur Frosted Gold: Wat een prachtige nagellak is dit! Hier helemaal favoriet tijdens de feestdagen, maar volgens mij ga je deze in 2014 ook nog vaak terug zien komen. Het effect vind ik enorm mooi.

E.L.F. Mineral Eyeshadow Primer (review): Sinds 2013 snap ik eindelijk het nut van een oogschaduwprimer. Nu zijn we onafscheidelijk. Deze van E.L.F. vind ik erg fijn werken en de prijs zit ook mee.

Essence Liquid Eyeliner Waterproof: Niet echt een ontdekking van 2013 (gebruik deze al langer), maar wel een onverslaanbare favoriet. 2013 was voor mij toch wel het jaar van de winged eyeliner, dagelijks greep ik naar deze van Essence.

Catrice All Round Mascara waterproof: De enige mascara die én fijn werkt én ook nog eens echt waterproof is. Als je nog op zoek bent naar een fijne mascara, zou ik je sowieso deze aanraden.

Tools:

favorieten 2013

Ecotools brushes: Gekregen van mijn Secret Santa en nu al in mijn favorieten. Deze lekker zachte make-up brushes van Ecotools zijn zo fijn in gebruik! En ook nog eens verantwoord, top!

Konjac Sponge (review): De Konjac Sponges vind ik een heerlijk duurzaam alternatief voor plastic sponzen zoals de douchepuff. Daarnaast vind ik ze ook gewoon fijn in gebruik! De lichaamsvariant gebruik ik het liefst, hoewel de gezichtssponzen ook erg fijn zijn.

Lamazuna Milieuvriendelijke reinigingsdoekjes (review): Nooit meer watjes! Deze reinigingsdoekjes van Lamazuna gebruik ik om toner aan te brengen. Ze ‘glijden’ niet zo over je gezicht en dat is even wennen, maar toch ben ik heel erg blij met deze aankoop.

Parfum:

Favorieten 2013 Lush

Lush Solid Perfume Tuca Tuca: Wat een heerlijke geur vind ik dit zeg! Deze Gorilla Perfume van Lush is standaard in mijn tas en gebruik ik echt heel erg graag. Ik vind dat de Solid Perfumes ook erg lang blijven hangen op je huid!

Lush Sikkim Girls (review): Nog een parfum van Lush: Sikkim Girls. Het is een speciale, oosterse geur die heerlijk zonnig is. Deze doet me denken aan de zomer!

 

Een duidelijke constante in mijn favorieten: Lush! Ik weet niet hoe het komt, maar hun producten zijn telkens een schot in de roos bij mij. Ik ben al benieuwd wat 2014 ons zal brengen.

Wat was jouw favoriete product in 2013 als je er ééntje mocht kiezen?

Gerelateerde Artikelen

favoriete Belgische bloggers

MIJN 5 FAVORIETE BLOGS!

top 10 onder 10 euro

TOP 10 UNDER €10

october favorites 2013

OCTOBER FAVORITES 2013

17 reacties op “BEST LOVED PRODUCTS IN 2013”

  1. Mooie lijst! Ik ben ook zot van Lush, maar ik mijd wel hun producten met parabenen. Hopelijk doen ze daar in de toekomst iets aan.

Geef een reactie

CommentLuv badge