web analytics

BEAUTYNEWS: DR. HAUSCHKA, DEAR EYES… S/S ’13

Dr. Hauschka komt dit voorjaar met een prachtige collectie genaamd ‘Dear Eyes…’ die de ogen in de spotlight zet. De collectie bestaat uit 5 producten. Welke dat zijn zie je ‘after the jump’. Dr. Hauschka produceert natuurlijke verzorgingsproducten en komt ook af en toe met een limited edition make-up lijn. De ingrediënten zijn over het algemeen erg fijn en ik hoorde dat de werking van de meeste producten erg aangenaam is. Zelf heb ik nog geen ervaring met Dr. Hauschka, maar ik toon jullie graag de nieuwste collectie.

/

dr haushka dear eyes

/

/

 • Kajal Eyeliner black

Deze zwarte eyeliner heeft een nieuwe formule: de combinatie van botanische oliën en wassen zorgt voor een heerlijk zachte eyeliner die gemakkelijk aan te brengen is, doch ook goed blijft zitten. Aan het andere uiteinde zie je een soort sponsje. Daarmee kan je de eyeliner gemakkelijk smudgen voor een zachtere look.

Prijs: +- €11,50.

/

 • Volume Mascara black

Deze mascara is voorzien van een nieuw borsteltje dat je wimpers nog meer volume zou moeten geven. De ingrediënten in deze mascara bestaan uit bijenwas, candelilla-was, rozenwas en zijde. Ook extracten van zwarte thee, neem en ogentroost zijn aanwezig in elke mascara. Deze ingrediënten klinken me als muziek in de oren. Ik ben dan ook erg benieuwd naar deze mascara.

Prijs: +- €17,95.

/

 • Eye Definer Brush

Deze kwast, gemaakt van paardenharen, is speciaal ontwikkeld om je oogschaduw erg precies en geconcentreerd aan te brengen. Met de blender brush kan je de kleuren dan mooi in elkaar laten overlopen.

Prijs: +- €18,50.

/

 • Eyeshadow Blender Brush

Ook deze blender kwast is gemaakt van paardenharen en zou de make-up erg eenvoudig aanbrengen en gemakkelijk in elkaar laten overlopen. Op die manier krijg je een mooie zachte finish.

Prijs: +- €20,50.

/

 • Eyeshadow Trio

dr hauschka dear eyes

Dit oogschaduw palette komt in een prachtige koperkleurige verpakking. Binnenin vind je een spiegel en 3 mooie kleuren: Sprakling Nude, Matt Chocolate en Pearly Rose. Deze nude tinten geven een nuance aan iedere huid en verzorgen haar tegelijkertijd. Alle tinten bevatten namelijk een fijn zijdepoeder en extracten van wondklaver, toverhazelaar en zwarte thee die de gevoelige huid rond de ogen verzorgen.

Prijs: +- €25.

/

De Dear Eyes…-collectie ligt vanaf midden februari in de winkels.

Ik ben zelf het meest benieuwd naar de mascara en het oogschaduw trio. Welke producten zou jij wel aan je stash willen toevoegen?

/

Gerelateerde Artikelen

20120229_7990_1

ALUMINIUM IN DEODORANT

20 reacties op “BEAUTYNEWS: DR. HAUSCHKA, DEAR EYES… S/S ’13”

 1. Ziet er mooi uit! Vooral die mascara klinkt goed! Weet iemand trouwens hoe Dr. Hauschka aan paardenharen komt? Zijn dit paarden met een goed of slecht leven? En paarden gaan denk ik niet dood van een beetje haren knippen, toch?

  1. Hoi! Ik heb hieromtrent contact met de contactpersoon van Dr. Hauschka. Van zodra ik meer weet, laat ik het je weten :) (Er zijn blijkbaar ook geitenharen in verwerkt)

 2. Heeey meid, niet heel erg gepast op dit artikel maar k heb toch een vraagje voorje.
  Zou jij eens tips op je blog willen zetten voor ‘haar’.
  Ik heb namelijk heel dun en slap haar, ik droom van lange haren mét volume.
  Met welk kapsel bereik ik dat het beste en heb je tips voor je haren te doen groeien?

  thankyou ^^

  xx
  Rani onlangs geplaatst..1 item, 5 looks (print jasje)My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge