web analytics

BEAUTY NEWS: RECENT LAUNCHES AND NEW PRODUCTS

De beauty industrie staat nooit stil. De ene na de andere nieuwe lijn, vernieuwde formule of ‘must-have’ producten komen uit. Hier vind je de laatste nieuwe producten wat betreft natuurlijke(re) verzorging.

 .

Sommige producten zijn nu al verkrijgbaar in de winkel of online, andere komen binnenkort uit.

 

Dr. Hauschka Slow Mood Limited Edition:

De nieuwe najaarscollectie van Dr. Hauschka bevat verschillende producten die zorgen voor een kalme, natuurlijke look. Deze nieuwe make-up lijn bevat 2 eyeshadow duo’s (18,95 euro p.s.), 2 eyeliners (10,95 euro p.s.), 2 lipsticks (12,95 euro p.s.) en een Illuminating Powder (20,95) dat je huid laat stralen. De producten zijn niet alleen mooi om te zien en te gebruiken, ze verzorgen je huid ook! ‘Uit de natuur, voor de mens’ is hun motto en dat leid tot mooie producten met natuurlijke ingrediënten. Goed voor mens én natuur.

 .

Kneipp Cacao: 

Binnenkort introduceert Kneipp een nieuwe lijn bad- en doucheproducten. De producten bevatten cacaoboon-extracten en amandelolie. Die zouden er voor zorgen dat je een zachte huid krijgt en heerlijk ruikt. Want, wie kan chocolade nu weerstaan?

Naast douchegel (200 ml/4,99 euro) en badolie (400ml/8,99 euro) is er ook een cadeauverpakking met beide producten aan 200 ml en een puff (5,99 euro) in deze lijn.

Deze producten zullen vanaf oktober in de winkel verkrijgbaar zijn.

 .

L’Occitane Immortelle Precious Serum:

L’Occitane en Provence bracht een nieuw serum uit. Dat serum behoort tot de Immortelle-lijn, geschikt voor de ouder wordende huid. In elk flesje zitten zo’n 1001 Immortelle bloemen. Dat zijn bloemen afkomstig van Corsica met een uitzonderlijk lange levensduur. Het Precious Serum belooft de collageen productie te verhogen om zo rimpels te verminderen. Prijs: 49 euro voor 30 ml.

.

L’Occitane Shea Butter Lucky Flowers:

Nog meer L’Occitane niews! Vanaf oktober zijn de nieuwe producten van de Shea Butter Lucky Flowers-lijn verkrijgbaar. Volgens een West-Afrikaanse legende zijn er drie geluksbloemen: rozenblaadjes, dadelboeket en mangobloemen. Die drie geuren dienden als inspiratie voor een reeks aan nieuwe, inspirerende producten. Het gaat om een beperkte editie die bestaat uit een handcrème, lippenbalsem en ultra rich body cream. Alle producten zijn in beperkte oplage in de drie verschillende geuren verkrijgbaar.

Daarnaast komt er ook een zeep op basis van shea boter en rozenblaadjes voor het goede doel. De volledige winst gaat naar NGO’s die instaan voor de gezondheid van de ogen in ontwikkelingslanden.

.

Nieuwe haarverzorgingsproducten van Lush:

Lush komt met nieuwe haarverzorgingsproducten! Er komen 2 nieuwe shampoo’s (Blousey en Fair Trade Honey), een verzorgend haarparfum (Happy Happy Joy Joy), een verzorgend masker (Roots), een hair spray (Sea Spray) en 2 balsems voor extra verzorging (Superbalm en Shine So Bright). Daarnaast komt er ook een solid conditioner van Lush’s bekende Big! Deze zal 15,95 euro voor 100 gram kosten.

De producten hebben typische Lush-prijzen (Blousey zal 34,95 euro kosten, Fair Trade Honey 12,95 euro) en komen tegen eind september in de winkel. De officiële prijzen in euro zijn nog niet allemaal bekend. Kijk op de UK site voor de prijzen in pond, daar kan je bovenstaande producten ook al bestellen.

.

Heel veel nieuwe producten dus in september. Zelf ben ik benieuwd naar de geuren van de L’Occitane producten en de prijzen van Lush, die zijn namelijk een beetje opgeslagen.

Waar ben jij het meest benieuwd naar?

.

5 reacties op “BEAUTY NEWS: RECENT LAUNCHES AND NEW PRODUCTS”

Geef een reactie

CommentLuv badge