web analytics

AUGUST FAVORITES 2015

Augustus was een maand vol nieuwe producten. Aangezien ik in juli zo goed als de hele maand weg was, lag er een hoop nieuws op me te wachten toen ik thuis kwam. En ik kan je wel zeggen dat er een aantal toppers van formaat tussen zitten! Dit zijn mijn favorieten van de voorbije augustusmaand.

august favorites

Burt’s Bees Lip Balm:

Meegebracht uit de USA en ook hier in Belgenland grote favoriet. Een subtiel kleurtje, lekker geurtje en een fijne ingrediëntenlijst, meer moet dat voor mij niet zijn.

Oway Silk ’n Glow Hair Bath en Serum:

Deze shampoo en serum werken zo goed samen dat ik tegenwoordig geen zin meer heb om andere haarproducten uit te testen. Beide producten maken mijn haar zijdezacht en glanzend. Heerlijk! De review komt deze week nog online.

BoHo Nail Polish in Plume:

Een neutraal nude-roze kleurtje, dat is eigenlijk wat ik het liefste op mijn nagels draag. Dit lakje is grotendeels natuurlijk en ruikt niet zo verschrikkelijk als bij andere merken vaak het geval is. Like!

august favorites 2015 zolea

The Body Shop Italian Summer Fig:

Mijn favoriete geur deze zomer is deze nieuwe parfum van The Body Shop. Ik vind de verpakking nu niet meteen zo’n grote verbetering, maar de geur is echt zalig! Lekker betaalbaar ook.

The Body Shop Oils of Life Serum:

Ook deze nieuweling (binnenkort verkrijgbaar) verdient zijn persoonlijke review! Dit serum is voor 99% van natuurlijke origine, maar er zit wel parfum in. Het flesje oogt heel erg luxe en daar hou ik wel van.

Indemne Gimme Clear:

Wanneer mijn huid wat onrustiger is, ga ik voor Gimme Clear van Indemne, ook een gezichtsserum/lotion. Dit product helpt echt tegen onzuiverheden en voelt heerlijk aan op de huid. Staat op de reviewlijst! (Naast duust andere producten…)

Dat waren ze weer, mijn lieverdjes van augustus. Met het najaar in het vooruitzicht ben ik benieuwd welke producten hun weg naar mijn badkamer weten te vinden.

Gerelateerde Artikelen

November favorites

NOVEMBER FAVORITES

march favorites 2016

MARCH FAVORITES 2016

top 10 onder 10 euro

TOP 10 UNDER €10

Geef een reactie

CommentLuv badge