web analytics

AUGUST FAVORITES 2014

Het is al weer september! Hopelijk is het nieuwe schooljaar voor jou goed begonnen. Zelf heb ik nog een paar weken vakantie! Vandaag toon ik je mijn favoriete producten van augustus.

august favorites 2014

DIY Thyme Toner (DIY):

Maar enkele ingrediënten en toch zo’n fijne werking. Ik hou van simpele producten en mijn eigen DIY was een echt schot in de roos!

The Body Shop Wild Argan Oil, The Radiant Oil (review):

Lekkere geur en fijne werking, deze droge olie gebruik ik graag als body lotion maar nog veel liever als haarserum! Een blijvertje.

Living Nature Vitalising Exfoliant (review):

Vorige maand ook al in mijn favorieten, maar ik krijg er geen genoeg van. Als deze exfoliant op is, ga ik die van Paula’s Choise (2%) proberen! Iemand ervaringen?

august favorites

Max & More Lip Stick Very Berry (Instagram swatch):

Als het goedkoop is, dierproefvrij en ook nog eens fijn in gebruik, dan kan een product niet uit mijn favorieten blijven. Deze lipstick van de Action is van prima kwaliteit, al zou je dat niet zeggen aan de hand van de verpakking…

The Body Shop 2 in 1 Gel Liner:

Zwarter dan zwart en erg longlasting! Deze eyeliner is erg fijn in gebruik en in de steel vind je een handig eyelinerkwastje. Je kan de gel ook voor je wenkbrauwen gebruiken, maar voor mij is de zwarte kleur veel te hard.

Lush New Charity Pot:

Een schattig klein tinnetje dat altijd in mijn handtas te vinden is. Het helpt vooral goed tegen het eczeem op mijn hand,  dus daar ben ik Lush erg dankbaar voor. Dat de opbrengst rechtstreeks naar goede doelen gaat is ook een groot pluspunt! Dit potje van 10 gram kost 2 euro.

august favorites 2014

Geniet van de nazomer en heel veel succes op school!

Gerelateerde Artikelen

march favorites 2016

MARCH FAVORITES 2016

look new years eve great gatsby

2015 FAVORITES!

15 reacties op “AUGUST FAVORITES 2014”

  1. Hallo Zolea las dat je last hebt van eczeem op je hand TIP; 1 eetlepel kokosolie,doe daar 2 druppels Tea Tree olie door,en masseer daar de plekken mee in ,Tea Tree olie vind ik persoonlijk wonderolie in potje ,altijd mee op reis is voor zoveel doeleinden te gebruiken ,zoek maar op Tea Tree olie,

Geef een reactie

CommentLuv badge