web analytics

AUGUST FAVORITES 2013

September staat weer voor de deur, de scholen zijn begonnen of beginnen binnenkort en iedereen probeert om de zomer toch nog ietsje langer te laten duren. Deze maand bestond uit festivals (Lokerse Feesten!), uitrusten in de zon en studeren voor de herexamens. Dit waren mijn favoriete producten in augustus!

!

august favorites 2013

 • Alépia, Savon Noir:

Heerlijk om jezelf even mee te verwennen tijdens een uitgebreide douche of bad. Ik gebruik deze zwarte zeep graag op mijn gezicht voor een perfecte reiniging. Deze pot gaat nog heel erg lang mee gaan, want het product is zo zuinig!

!

 • Erbaviva, Embrace Body Lotion:

Een heerlijk lichte body lotion die onmiddellijk intrekt en lekker fruitig ruikt.  Perfect voor de zomer wat betreft voeding en geur! Laat geen plakkerig laagje achter, awesome!

!

 • Essential Care, Organic Rose Moisturizer:

Nieuw in mijn huidverzorgingsroutine: een dagcrème van Essential Care. Heerlijke ingrediënten, trekt heel snel in en zorgt er voor dat mijn huid goed gevoed aanvoelt. Enige minpuntje: de rozengeur (iets waar ik toch niet zo’n fan van ben).

.

august favorites 2013

.

 • Benecos, Natural Kajal:

Een wit oogpotlood om mijn vermoeidheid tijdens de Lokerse Feesten wat weg te werken. Door een wit oogpotlood op je onderste waterlijn te gebruiken, zorg je er voor dat je ogen subtiel groter en frisser lijken. Dit potlood is lekker zacht en romig en vooral: niet té wit, waardoor het er natuurlijk uit ziet.

.

 • Clinique, Long Lasting Lipstick in All Heart:

Een prachtige net-iets-roder-dan-framboos-rode lipstick, deze staat volgens mij iedereen! De formule is erg longlasting en niet vet, daardoor voel je bijna niet dat je een lipstick draagt. Deze lipstick van Clinique slijt ook mooi, geen rare randen voor mij!

!

 • e.l.f., Mineral Eyeshadow Primer:

Om eerlijk te zijn heb ik voor deze oogschaduwbasis van e.l.f. nog nooit een primer gebruikt. Ik vond het altijd redelijk onnodig. Maar, boy, was I wrong! Door deze oogschaduwbasis blijft alles zo veel beter op zijn plek! Ik gebruik hem zelfs wanneer ik enkel eyeliner op heb.

.

Dat waren mijn favoriete producten al weer! Als je binnenkort weer naar school moet: heel veel plezier!

!

Gerelateerde Artikelen

august favorites 2014

AUGUST FAVORITES 2014

21 reacties op “AUGUST FAVORITES 2013”

 1. Blij dat je zo enthousiast bent over die zeep van Alepia want heb hem net besteld via een Best Of Deauty Box :)
  Echt een hele toffe blog Zoë!

  1. Ik heb zelf een gecombineerde huid (die neigt naar het vette) dus ik vind hem daar prima voor geschikt :D Hij lijkt me eerder minder goed voor mensen met een droge huid

 2. Wat een leuke producten terug!

  vraagje: heb jij tips of ervaring ivm goede tinted moisturizers? Liefst zo ecologisch mogelijk natuurlijk. :)

Geef een reactie

CommentLuv badge