web analytics

ASK ME ANYTHING

Heb jij nog een prangende vraag, opmerking of iets anders? Laat op deze post een reactie achter of mail me via info @ zolea.be en dan beantwoord ik hem eerlijk! Je kan vragen insturen tot 7 januari, daarna krijg je de vragen en antwoorden te lezen in een artikel.

/

De vragen mogen over alles gaan; persoonlijke kwesties, vragen over verzorging, ingrediënten, bloggen, … noem maar op!

/

Daarnaast nog een andere vraag; zouden jullie zo lief willen zijn om deze enquête in te vullen? Hij gaat over mijn blog en ik ben op zoek naar manieren om hem te verbeteren! Alle hulp is dus meer dan welkom.

/

Gerelateerde Artikelen

zolea 5 jaar

ZOLEA 5 JAAR!

Event ICI Paris XL

EVENT: ICI PARIS XL

5 reacties op “ASK ME ANYTHING”

  1. Gho, ik heb wel enkele vraagjes:
    * Van waar haal jij de lippenstickjes (die doorzichtige) van je DIY lippenbalsem?
    * Ik zag ook dat je je zeepjes enzo verkoopt, waar en wanneer doe je dat nog eens?

Geef een reactie

CommentLuv badge