web analytics

ART D’ECO!

Ik ben niet zo’n blogger die alles deelt via haar blog, maar één ding hou ik nu toch al een hele tijd voor jullie achter: ik werkte mee aan een heus boek! En nu dat boek bijna de wijde wereld wordt ingegooid, geef ik jullie graag wat meer informatie.

artdeco_cover_def_LR

Het boek waar het allemaal om draait is Art d’Eco, geschreven door de lieve Kelly. En dat ze het niet alleen geschreven heeft. Met 13 gastschrijvers (waaronder mezelve) is het een heel gevarieerd boek geworden met verschillende invalshoeken. Wat ik precies gedaan heb voor het boek, hou ik nog heel even geheim. Zo kan je het helemaal zelf ontdekken wanneer het boek in de winkels ligt (in mei al!).

Ik vond het ongelofelijk leuk om te mogen meewerken aan een écht boek! Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven dat het straks daadwerkelijk in de winkels ligt. Zelf een boek schrijven staat nog steeds erg hoog op mijn bucketlist en op deze manier is die droom dan ook al gedeeltelijk uitgekomen. Ik ben Kelly dan ook heel erg dankbaar dat ze mij koos als gastschrijver (ik weet dat je dit leest, dus: dankjewel!).

Goed, dit is een korte post, want ik wil nog niet te veel kwijt geven, maar ik kan niet wachten tot ik het boek ook zelf kan lezen! Natuurlijk ga ik er dan nog iets over schrijven, want zo’n tof boek mag wel meermaals aangeprezen worden.

Ben je al benieuwd? Nog maar een heel klein beetje geduld!

Gerelateerde Artikelen

Event ICI Paris XL

EVENT: ICI PARIS XL

christmas wishlist zolea

MY CHRISTMAS WISHLIST

21 reacties op “ART D’ECO!”

Geef een reactie

CommentLuv badge