web analytics

APRIL FAVORITES 2016

Hallo en welkom op de eerste dag van mei! Mei is zo’n maand waar ik de hele winter naar uit kijk, omdat je toch verwacht dat het dan echt lente is (en een beetje warmer). Gelukkig geeft Frank beter weer naar het einde van volgende week! Vandaag blik ik naar goede gewoonte terug op de voorbije maand en mijn favoriete producten.

April favorites

The Body Shop Oils Of Life Sleeping Cream

De ingrediënten zijn een beetje flauw (siliconen, alcohol, parfum, met enkele natuurlijke oliën en extracten), maar deze crème werkt best goed voor mijn huid. Mijn voorhoofd is al het hele voorjaar erg droog en dat heeft de Sleeping Cream nog niet onder controle gekregen, maar mijn wangen, neus en kin zien er een stuk beter uit! 35 euro voor een potje vind ik persoonlijk wel wat heel veel.

Paula’s Choice Skin Perfecting 8% AHA Gel

Dat kan ook gedeeltelijk komen door de 8% AHA Gel van Paula’s Choise die ik nu zo’n twee weken gebruik. Ik had al ervaring met de 2% BHA Gel, maar besloot om dit product ook eens uit te proberen. Ik ben nog niet helemaal zeker welke van de twee ik het fijnst vind, dus ik test hem nog wat langer. Mijn eindverdict kunnen jullie binnenkort lezen!

Burt’s Bees Replenishing Lip Balm

Deze lippenbalsem heb ik al eens uitvoerig in de kijker gezet, maar ik ben er zo tevreden van dat ik hem hier opnieuw vermeld. De geur vind ik heerlijk en de werking is ook top. Door het subtiele kleurtje zie je er meteen een stuk frisser en verzorgder uit. Not bad!

April favorites

Evagarden Chubby Matt Lipstick

Nu het mei is, is het even gedaan met uitgaan, maar de voorbije maand kon je Evagarden’s Chubby Lipstick vaak terugvinden op mijn lippen. De kleur past erg goed bij mijn huidkleur, het product brengt fijn aan en blijft perfect zitten.

True Organics of Sweden All You Need Is Me

Zoals ik al zei is mijn huid erg droog momenteel, iets waar ik vroeger nooit last van had. Om mijn handen en lippen te beschermen grijp ik steeds terug naar All You Need Is Me. De naam is grotendeels waar, want dit product is een ware multitasker. Standaard in mijn tas te vinden!

Essence Dip Eyeliner Waterproof

Mijn favoriete eyeliner van Essence is uit het assortiment en vervangen door dit exemplaar. De verpakking is top en het borsteltje is vrijwel hetzelfde gebleven (een vilten stift, helaas iets dikker dan vroeger), maar de formule is jammer genoeg minder zwart-zwart dan vroeger. Gelukkig kan ik er wel mee uit de voeten en dus blijft deze waterproof eyeliner bij mijn favorieten.

Ik kijk al uit naar wat mei te brengen heeft (naast deadlines, thesisstress en examens…)! Fijne maand gewenst!

Gerelateerde Artikelen

6 reacties op “APRIL FAVORITES 2016”

Geef een reactie

CommentLuv badge