web analytics

APRIL FAVORITES 2015

April was een vrij rustige maand op beautygebied. Er kwamen een aantal interessante nieuwe producten uit, maar mijn favorieten bleven toch vrij stabiel. Vandaag toon ik je welke producten de voorbije maand mijn lievelingetjes waren!

april favorites 2015

Dr. Hauschka Nachtserum:

Het nieuwste nachtserum van Dr. Hauschka is een schot in de roos. Het lichte serum trekt snel in de huid zonder plakkerig aan te voelen en het ruikt heerlijk. Dit serum heeft er voor gezorgd dat mijn droge velletjes volledig verdwenen en mijn huid opnieuw zacht en gevoed is!

Cattier-Paris élixir Végétal:

Cattier-Paris verdwijnt langzamerhand uit de winkels en ik scoorde deze dagcrème dan ook aan 50% korting bij Essenza (sorry jongens, ’t was de laatste in Gent). Jammer, want ik was steeds grote fan van hun producten! Deze dagcrème heb ik reeds opnieuw gekocht en ik vind het een topper voor de gemengde huid.

RainPharma Sugar Scrub + Salt Scrub:

Zowel de suikerscrub als de zoutscrub van RainPharma zijn heerlijk, ik zou niet kunnen kiezen! De grote potten gaan lang mee en de geur ‘A Zest Of Happiness’ is sowieso mijn favoriet. Klaar voor het blote-benen-weer? Ik wel!

april favorites zolea.be

Farfalla Daily Pleasure Beauty Oil:

Farfalla was even uit mijn achterhoofd verdwenen, tot ik bij het opruimen deze Beauty Oil tegenkwam. Perfecte verzorging in een flesje! De olie ruikt heerlijk en is niet te vet op de huid. Je kan hem gebruiken als dag- of nachtcrème, maar natuurlijk ook als een verzorgend serum.

Lush Bunch of Carrots:

De paascollectie van Lush is waarschijnlijk al overal zo goed als uitverkocht, maar als je deze toch nog tegenkomt, gooi dan zeker Bunch of Carrots in je winkelmandje. Ik heb nog één worteltje over en koester hem tot op het laatste moment!

Lush Flying Fox:

In januari kocht ik Flying Fox in de solden en ik ben er helemaal dol op. Het is een douchegel die naar jasmijn ruikt en ik denk niet dat iedereen de geur even lekker zal vinden, maar hier is het mijn favoriete douchegel op dit moment! Droogt mijn huid niet uit, ondanks de aanwezige SLS.

Hopelijk staan er volgende maand ook een aantal zonneproducten bij mijn favorieten, tijd voor warmte! Ik ben nog op zoek naar een fijne zonnecrème voor het gezicht die geschikt is voor de gemengde huid. Heb jij een aanrader?

Gerelateerde Artikelen

october favorites

OCTOBER FAVORITES

11 reacties op “APRIL FAVORITES 2015”

  1. Hallo Zoë,

    Al een tijdje ben ik aan het proberen om zelf parfum te maken. Heb jij hier nog tips voor? Welke ingrediënten heb ik nodig?
    Ik wil gaan proberen om zelf mijn favoriete parfum scarlett van cacharel te maken, deze is helaas uitverkocht..

    alvast bedankt :)

    1. Hallo Janet. Parfum maken is niet moeilijk, wat je nodig hebt is alcohol (te vinden bij Kruidvat) en geurolie. Die geurolie kan een etherische olie zijn (of een mengeling van meerdere oliën) of een synthetische geurolie. Als je graag zelf Scarlett wil maken, kan je eens op het internet op zoek naar dupes van die geur. Extra leuk is om een solid perfume te maken! Kijk maar eens tussen de DIY’s hier op mijn blog :) Succes!

Geef een reactie

CommentLuv badge