web analytics

APRIL FAVORITES 2014

In april heb ik een aantal producten gekocht of mogen ontvangen die mijn hartje helemaal veroverd hebben. Ze zijn niet meer weg te slaan uit mijn favorieten, dus toon ik ze jullie graag!

April favorites 2014

Rituals Honey Touch Body Cream:

De geur heeft me helemaal betoverd, deze Body Cream koop ik sowieso zelf opnieuw! Hij is misschien niet helemaal geschikt voor echt droge benen, maar met de zomer in het verschiet vind ik hem meer dan prima. Ideaal voor een zonnige dag, enkel deze crème, geen parfum en je ruikt de hele dag heerlijk!

NYC Twistable Intense Lip Color in Ballroom Blush:

Wanneer meer dan twee mensen je vertellen dat dat kleurtje je echt goed staat, dan kan je niet anders dan het vaak dragen! Ballroom Blush is een roderoze tint die veel meisjes mooi zal staan. De kleur is lekker intens en heel erg longlasting. Ik had niet verwacht hier zo enthousiast over te zijn!

Groot minpunt, dat ik jammer genoeg pas ontdekte na aankoop: NYC is niet volledig dierproefvrij. Gebruikte ingrediënten kunnen nog steeds op dieren getest zijn. Heel erg jammer NYC! Ik zal dan ook niet opnieuw iets aankopen van het merk.

Rituals Quick Dry Drops:

Nog meer Rituals bij mijn favorieten! Gelukkig zijn ze wel dierproefvrij, want ze hebben enkele fantastische producten in het assortiment. Deze Quick Dry Drops heb ik nu toch al een tijdje en ik vind ze nog steeds heel erg handig. Mijn nagellak droogt veel sneller en ik heb ook minder last van bultjes of bubbels tijdens het drogen, hoera!

april favorites 2014

Victoria’s Secret Hello Darling:

Ook Victoria’s Secret is cruelty free. Dit kleine flesje parfum in de geur Hello Darling kocht in vorig jaar in Corfu op de luchthaven. Het is een heel erg zoete, meisjesachtige geur die ik heerlijk vind in de zomer. Ik ga het enorm jammer vinden als deze op is! Enige minpunt is dat hij niet zo lang blijft hangen.

Lush The Sacred Truth Fresh Face Mask:

Geen favorieten zonder Lush natuurlijk! The Sacred Truth is een gezichtsmasker met groene thee. Het is bedoeld voor de ouder wordende huid, maar ik merk dat mijn huid er ook veel baat bij heeft. De geur is lekker ‘groen’ en de substantie is fijn smeerbaar. Wel in de koelkast bewaren, anders groeit er binnen no time schimmel op (lekker vers!).

april favorites 2014

Inglot Eyeshadow:

Favoriet goodiebag-item van de persdagen moet wel deze oogschaduw van Inglot zijn. Vorig weekend opende de winkel in Hasselt dus nu is Inglot officieel verkrijgbaar in België! Kleur 30 Shine is voor mij de perfecte shimmery highlighter. Ik gebruik hem sinds de persdagen elke dag (dus dat zegt veel)!

Weleda Granaatappel Serum:

Ik heb slechts weinig ervaring met de gezichtsverzorging van Weleda. Het granaatappel serum is ook bedoeld voor de oudere huid en zou je huid zachter, gladder en extra gehydrateerd maken. Granaatappel is een antioxidant en gaat huidveroudering tegen. Het serum zelf is een gel die erg snel intrekt en niet plakkerig blijft. Ik vind hem heerlijk om onder mijn Dream Cream (nachtcrème) te gebruiken. Omdat hij zo licht is, is hij ook erg fijn voor de vettere huid. Deze review ik binnenkort!

(Ballroom Blush – The Sacred Truth – Granaatappel serum – Inglot 30 Shine)

Dat waren ze weer! Heb jij ervaring met één van deze producten? En wat waren jouw favorieten?

Gerelateerde Artikelen

july favorites

JULY FAVORITES 2013

october-favorites-2016-green-beauty-organic-cruelty-free

OCTOBER FAVORITES 2016

march favorites 2015 maart

MARCH FAVORITES 2015

16 reacties op “APRIL FAVORITES 2014”

  1. Jaaaa, ik ben ook een echte fan van de Rituals body cream! Ik heb de oranje versie ervan.. goddelijk. Het masker van Lush ziet er lekker uit joh, zonder brokken en klonten dit keer. De geur lijkt mij trouwens zalig. Oh, voor de oudere huid? Ik voel mij aangesproken.. 21 he. :’) De INGLOT eyeshadow.. love them! Ook deze kleur, gorgeous!

Geef een reactie

CommentLuv badge