web analytics

APRIL FAVORITES 2013

Ook april is snel voorbij gevlogen, wat maakt dat we vandaag 1 mei zijn! Hoera! Geniet van je dag verlof! Jammer genoeg wil dat ook zeggen dat de examens toch echt een stuk dichterbij komen. Studeren staat dan ook bovenaan mijn to do-lijstje. Nog even terugblikken op april: this months favorites!

/

april favorites 2013

/

/

  • Puravita Hydro Flower Day Cream:

Na een leuke winactie ben ik in het bezit van een hele reeks Puravita producten. De dagcrème nam ik onmiddellijk in gebruik (wegens het weggooien van de lege tube van zijn voorganger). Deze dagcrème komt uit de Hydro Flower reeks en verzorgt mijn huid erg goed. De geur is lekker en de ingrediënten zien er top uit! Over de Hydro Flower reeks komt nog een review.

  • Lavera 2-in-1 cleansing milk (review):

Deze Cleansing Milk van Lavera was sinds dag één al een favoriet. Een heerlijk zachte substantie die alle make-up moeiteloos verwijderd, mét fijne ingrediënten en een zacht prijsje, what’s not to love?

/

april favorites 2013

/

  • Weleda Berken Douchepeeling (review):

Met de zomer in het vooruitzicht en de stijgende temperaturen wordt het tijd om mijn lichaam een beetje bikini-proof te krijgen. Deze lichaamspeeling van Weleda zou zorgen voor extra gladde (cellulitis vrije) benen. De geur is lekker fris waardoor ik altijd opgewekt en monter uit te douche spring. En mijn benen worden er lekker zacht van.

  • Douce Nature Fleur De Shampooing (review):

Dat ik een fan ben van shampoobars, kan ik niet onder stoelen of banken steken. Deze van Douce Nature ruikt zo heerlijk en werkt bovendien perfect! Dit wordt sowieso een rebuy!

  • Zelfgemaakte Lush Think Pink (artikel):

Dat het zelfgemaakt is, maakt deze knalroze bruisbal nog zoveel leuker. Ik had er twee, maar eentje is al lang in het badwater verdwenen en ik vrees dat ook zijn collega het niet lang meer gaat uithouden. Ideaal om jezelf even extra te verwennen, maar ook leuk om te delen met je vriend(in). De kleine roze hartjes die als verrassing tevoorschijn komen, zorgen voor een heerlijk romantisch bad.

/

Geniet van je dag vakantie én van de zon!

/

Gerelateerde Artikelen

januari favorites 2015

JANUARY FAVORITES 2015

march favorites 2016

MARCH FAVORITES 2016

15 reacties op “APRIL FAVORITES 2013”

Geef een reactie

CommentLuv badge