web analytics

ADVERTORIAL: ZALANDO.BE

Twee weken geleden bestelde ik het een en ander in de sale. Die sale is ondertussen weer bijna gedaan en de kortingen zijn op hun hoogtepunt. Bij Zalando is er echt een enorme sale! Ik had een waardebon die op moest, en bestelde onderstaande dingen. Goed, ik had dus in mijn hoofd dat ik een verantwoorde bestelling moest plaatsen van veel dingen. Ik wou liever veel kleine dingen bestellen dan één groot en duur. Als eerste ging ik langs op de beauty afdeling van Zalando. Daar hebben ze (initieel tot mijn verbazing) een groot aanbod aan natuurlijke, dierproefvrije merken. Ik dacht er eerst aan om opnieuw de conditioner van Less is More te bestellen, aangezien ik die echt heel erg fijn vind. Maar zoals ik al zei: ik wou een verantwoorde bestelling plaatsen. Aangezien ik hier nog 2 conditioners van verschillende merken heb liggen, vond ik dat uiteindelijk een minder goed idee. /

/

Ik koos wel enkele andere verzorgingsproducten. Zo kocht ik een body butter van Burt’s Bees en een zonnecrème van Lavera. Zo ben ik helemaal voorbereid op de lente! De body butter ruikt trouwens echt heerlijk en zal je binnenkort in een review zien. Volgende stop was de schoenenafdeling. Ik wou graag nieuwe loopschoenen maar vond niet direct wat ik zocht. Veel was namelijk al uitverkocht in mijn maat. Toen besefte ik me dat ik nog op zoek was naar ‘bergbottinnen’ voor onze 3-daagse deze zomer (ik geef leiding in een jeugdbeweging). Die stonden dan ook nog eens goed afgeprijst en vlogen in mijn mandje. Nu goed, die waardebon was nog altijd niet op … Echt ongelofelijk hoe veel je voor weinig kan kopen!   Ik besloot nog eens bij de andere categorieën rond te neuzen en gooide nog een USB-hond in mijn mandje. Leuk voor een cadeautje! Daarnaast zag ik ook nog Moleskine boekjes. Ideaal voor de ideetjes voor mijn blog en DIY receptjes. Nu had ik nog een euro of 3. Maar wat koop je daar voor? Ik vond een simpel grijs topje en ook dat werd het mijne.   4 werkdagen later werd een enorm Zalando pakket geleverd. Het was heel leuk om uit te pakken en alle producten zagen er erg goed uit. Ik ben dan ook heel erg tevreden met mijn verantwoorde bestelling!   Heb jij nog (verantwoord of niet) online geshopt in de sale? /

Gerelateerde Artikelen

Één reactie op “ADVERTORIAL: ZALANDO.BE”

Geef een reactie

CommentLuv badge