web analytics

ADVERTORIAL: DUURZAAM OP WEG

Van alle vervoersmiddelen die voor handen zijn vandaag de dag, is er maar een dat echt eco is: de fiets. Je kan zeggen wat je wil over openbaar vervoer, maar ik denk niet dat iemand me zal tegenspreken wanneer ik je zeg dat de fiets toch echt milieubewuster is. Dat niet alleen, het is ook nog eens gezonder! En zeg nu zelf, wie wordt er niet gelukkig van een rustig fietstochtje?

 /

 /

Zelf heb ik ondertussen iets meer dan een jaar mijn rijbewijs. Toch lukt het me nog elke dag om met de fiets overal naartoe te gaan. Naar het station, naar school, naar de winkel, ik doe het allemaal met de fiets. Who said you needed a car?

 /

De voordelen op een rijtje: goedkoop (tweedehandsfiets!), milieubewust (geen uitstootgassen) en goed voor je lijn (do I need to say more?). Fietsen is echt niet ouderwets of kneuterig. Zeker wanneer je zo’n hippe fiets hebt met enkele leuke accessoires zoals fietstassen en -mandjes. Zo zie je er niet alleen leuk uit, je kan ook je boodschappen gemakkelijk vervoeren. Hier kun je genoeg inspiratie opdoen voor een nieuwe fiets.

 /

Toch nog een kleine waarschuwing. Let goed op met dit weer! Sneeuw en ijs zijn niet enkel glad, het kan ook gebeuren dat je minder opvalt in het verkeer. Fiets dus nooit zonder fietslampen en voldoende reflectoren.

 /

Zo, nu ben je helemaal klaar om op pad te gaan, vergeet je handschoenen niet!

/

Gerelateerde Artikelen

Zolea homemade beauty DIY boek

HOMEMADE BEAUTY

spam je blog

SPAM JE BLOG!

2 reacties op “ADVERTORIAL: DUURZAAM OP WEG”

Geef een reactie

CommentLuv badge