web analytics

5x SUMMER DIY’S

Het is nog steeds zomer – al zou je dat niet zeggen – en daar krijg ik lekker veel energie van! Ik vind het fijn om die energie te investeren in het maken van dingen. Vandaag toon ik je vijf leuke, simpele en wat moeilijkere DIY’s om je creativiteit los te laten!

diy floor pouf cushion outside outdoor

DIY FLOOR POUF OTTOMAN

diy floor pouf cushion outside outdoor

Niks leuker dan buiten chillen, met een glaasje sangria en een goed boek. Comfortabel zitten is dan erg belangrijk. Ga aan de slag met deze DIY pouf en geniet van ontelbare zomerse chillavonden!

DIY HANGING CHAIR HAMMOCK

diy hanging chair hammock hangstoel knoop

Als je er de plaats voor hebt, is deze DIY hangstoel nog chiller om in te relaxen! Het maken kost je wel even tijd, maar de stoel zit geweldig en ziet er ook gewoon super cool uit.

DIY AFTER SUN

diy after sun lotion

Lekker in de zon zitten mag dan wel erg leuk zijn, goed voor je huid is het niet. Verwen je velletje met deze DIY after sun met aloë vera. Heerlijk verfrissend!

DIY SCRATCH MAP

diy scratch map

Wanneer je echt zin het om te knutselen, ga dan met deze DIY scratch map aan de slag. Je kan er alle kanten mee op en het maakt ook een erg leuk cadeautje!

DIY REFRESHING TONER

diy refreshing toner oily skin

Moest het nu echt weer lekker heet worden, dan ga je dubbel en dik van deze verfrissende toner genieten. Mooie ingrediënten, klaar in 5 minuten en super fijn in gebruik!

Heb jij al wel eens een DIY die je hier vond uitgeprobeerd?

Gerelateerde Artikelen

DIY thyme toner tonic skin

DIY: THYME TONER

20120717_0160

DIY: CAMERA STRAP

diychristmasgiftideas_zpsc4011842

DIY: CHRISTMAS GIFT IDEAS

7 reacties op “5x SUMMER DIY’S”

Geef een reactie

CommentLuv badge