web analytics

5 NEW PRODUCTS UNDER €15!

Er komen elke maand zo veel nieuwe, interessante producten op de markt dat het bijna onmogelijk wordt om alles bij te houden. Vandaag toon ik jullie vijf nieuwe producten van vijf verschillende (dierproefvrije) merken die zeker de moeite waard zijn!

beautynews zolea nieuw 2015

Lush Unicorn Horn Bubble Bar: (€5,25) Een favoriet van mening blogger, dus dit leuke product uit de Valentijnscollectie van Lush kon niet onbreken! Haast je, want zo lang de voorraad strekt.

review lush unicorn horn bubble bar

Catrice Nude Purism. In de nieuwe voorjaarscollectie (verkrijgbaar vanaf maart) van Catrice zitten een hoop mooie producten. Ik kijk het meest uit naar de Gentle Lip Colour (€4,59) en de Nude Nail Lacquer Nagellakjes (€2,99)!

De nieuwe Kneipp Douchescrub Mint-Eucalyptus (€7,99) is pérfect wanneer je ’s morgens niet zo goed wakker geraakt. De frisse geur heeft een opwekkend effect en is ideaal wanneer je een beetje verkouden bent (ik gebruik hem nu al een week en na gebruik is mijn neus meteen een stuk meer open, haha). De scrubdeeltjes zijn afkomstig van jojobawas en dus volledig biologisch afbreekbaar. Fijn! Nu nog een aantal lekkere geuren er bij en dit wordt zeker en vast een bestseller!

the body shop smoky poppy

The Body Shop Smoky Poppy-lijn: Een nieuwe geurlijn bij The Body Shop die mijn hartje veroverd heeft: Smoky Poppy. De geur heeft dezelfde ondertoon als White Musk Smoky Rose, maar de geur is poederiger en meer geschikt voor de lente. Heerlijk! In het gamma vind je onder andere een Eau De Toilette (€14) en een Body Lotion (€10).

Dr. Hauschka komt in april met twee nieuwe deodorants zonder alluminium: Rozen (€12,95) en Salie Mint (€11,95). De rozenvariant spreekt me minder aan, maar Salie Mint klinkt heerlijk!

Naar welk nieuwtje ben jij het meest benieuwd?

Gerelateerde Artikelen

beautynews

BEAUTYNEWS JUNE 2013

beautynews

BEAUTYNEWS AUGUST 2013

13 reacties op “5 NEW PRODUCTS UNDER €15!”

Geef een reactie

CommentLuv badge