web analytics

5 FUN ETSY SHOPS

Etsy is het walhalla voor shoppers op zoek naar een origineel cadeau. Etsy verzamelt namelijk ‘creators’ die hun producten in hun Etsy Shop aanbieden. Verzenden gebeurt vaak wereldwijd en het merendeel van het aanbod is creatief, kwalitatief en goed geprijsd! Vandaag toon ik je vijf leuke Etsy Shop ontdekkingen.

Etsy shops zolea

HAWKHOUSE

etsy shop hawkhouse

Voor handgemaakte juwelen met prachtige ruwe stenen moet je bij Hawkhouse zijn. Elk juweel is uniek, prachtig afgewerkt en de prijzen zijn redelijk voor zo’n mooi item. Hawkhouse is gevestigd in de Verenigde Staten maar verzendt wereldwijd. Deze ring staat op mijn verlanglijstje!

THE YARN KITCHEN

etsy shop the yarn kitchen

Bij The Yarn Kitchen vind je de allerleukste vilten spulletjes. Naast plantenpotjes, verkopen ze ook juwelen, kussenslopen en ander decoratief materiaal. Alle producten zijn zo lekker schattig en mooi afgewerkt. Kijk dan naar deze octopus plantenhanger!

HALF LIGHT HONEY

etsy half light honey shop

Naar het ceramiek van Half Light Honey kan ik uren kijken, zo mooi! Elk potje, schaaltje of kommetje heeft een bohemian sfeertje er rond hangen. Niet goedkoop, wel uniek!

THE OBJECT ENTHOUSIAST

etsy the object enthousiast

Ook The Object Enthousiast verkoopt stenen voorwerpen: bekers, potten en zelfs lepels. Deze items zijn vrij hoog geprijsd, maar de reviews zijn allemaal erg positief! Waar voor je geld dus.

BU.

bu. etsy shop

Voor duurzame design items van bamboe, moet je bij bu. zijn. bu. verkoopt een bamboe schaal, onderzetters en magneten die er prachtig uit zien. Hopelijk wordt het assortiment nog vergroot, want dit smaakt naar meer!

Kocht jij al eens iets via Etsy?

Gerelateerde Artikelen

9 reacties op “5 FUN ETSY SHOPS”

  1. Leuke picks! Een paar die ik zelf ook al volg, ben echt een Etsy-addict en koop er regelmatig spulletjes. Toch net altijd even wat anders! Een paar van mijn merken in de webshop komen er ook via Etsy!

    <3

Geef een reactie

CommentLuv badge