web analytics

5 CHRISTMAS DIY GIFT IDEAS

De laatste weken voor de kerstvakantie betekenen voor mij: deadlines, deadlines, deadlines, leren en oh ja, ook nog kerstcadeaus zoeken! Ik probeer elk jaar een beetje origineel uit de hoek te komen en hou enorm van het uitzoeken van cadeaus. Vandaag duiken we in de archieven van Zolea met vijf leuke DIY’s die een leuk kerstcadeautje maken!

diy gift ideas christmas

DIY SOY WAX CANDLES:

diy soy wax candles

Zelf kaarsen maken is helemaal niet moeilijk en je hebt er ook niet zo veel voor nodig: een beetje soy wax, een geurolietje, een lont en een glazen pot. Klaar! Geurkaarsen zijn erg leuke cadeaus en handgemaakt zijn ze natuurlijk des te bijzonder

DIY BATH BOMBS / BATH MELTS:

diy bath melts bath bombs

In de wintermaanden kan een warm bad echt heerlijk ontspannen. Ik vind het geweldig om een half uurtje te liggen weken in heerlijk ruikend én verzorgend water. Je kan leuke bruisballen maken, maar ook verzorgende bath melts. Een leuke traktatie voor je gasten!

DIY HAND WARMERS:

DIY handwarmers kersenpit

Nog zo’n leuke kleine cadeautjes zijn deze handwarmers. Super eenvoudig om te maken! Je kan ze natuurlijk ook een stuk groter maken: je eigen heat pillow! Ideaal voor diegenen die klagen over rug- of nekpijn. Of voor je oma die graag lange wandelingen maakt in de kou.

DIY VERZORGENDE LIPPENBALSEM:

diy lippenbalsem maken lip balm

Heb jij in de winter ook telkens zo’n last van gebarsten lippen? Ik wel en het irriteert me elk jaar weer matenloos. Een helemaal natuurlijke lippenbalsem is dan echt fantastisch! Maak een versie zonder geur of kleur voor de mannen en een getinte lippenbalsem voor de vrouwen. Succes gegarandeerd!

DIY SOY WAX MELTS:

diy soy wax melts

Geen zin om een volledige kaars lang dezelfde geur te ruiken? Maak dan soy wax melts! Deze kleine geurblokjes hullen je kamer meteen in de geur die je zelf kiest en ze gaan erg lang mee. Zo kan je vaker afwisselen van geur! Het beste van al: ze zijn nog makkelijker te maken dan kaarsen!

Hopelijk kan je met deze DIY-inspiratie een beetje vooruit. Bovenaan bij het tablad “DIY” vind je nog een hoop ideeën!

Gerelateerde Artikelen

diy solid coffee scrub

DIY: SOLID COFFEE SCRUB

diy beeswax wrap bijenwasdoek

DIY BEESWAX WRAPS

diy detox je huid boek adina grigore

DIY DETOX JE HUID

12 reacties op “5 CHRISTMAS DIY GIFT IDEAS”

  1. Ik wil zo graag eens van die bruisballen maken! Maar vraag me af waar je citroenzuur allemaal kan kopen. Als in… Meteen :p heb je daar echt speciaal poeder voor nodig?

Geef een reactie

CommentLuv badge