web analytics

3x EASY DIY’S FOR FALL

Dat het officieel herfst is, hebben we mogen merken aan de bakken regen die al uit de lucht kwamen. Gelukkig komt de zon er af en toe door en kunnen we buiten genieten van alle prachtige herfstkleuren! De herfst is naar mijns inziens de ideale knutselperiode, dus trok ik drie eenvoudige DIY’s uit de kast om je lekker in dat wollige herfstgevoel te wikkelen. Aan de slag!

3 easy DIY's for fall

 

DIY washi tape tea lights

3 easy DIY's for fall

De eerste DIY is super simpel en echt zo’n waarom-kwam-ik-daar-zelf-niet-op-geval. Je hebt een aantal theelichtjes nodig met een rechte opstaande kant. Die vind je bijvoorbeeld bij AVA. Plak er een leuke washi tape rond en je bent al klaar!

3 easy DIY's for fall

Zo heb je helemaal geen speciale kaarsenhouders nodig en kan je je theelichtjes gemakkelijk aanpassen aan je tafeldekking. Vandaag roze en morgen groen? Geen enkel probleem!

DIY woven pillowcase

Weven is helemaal hip en ook erg ontspannend om te doen. Deze DIY is ook erg eenvoudig, maar je hebt er even wat voorbereidingstijd voor nodig.

Instamonth september 2017

Eerst en vooral heb je een groot stuk karton nodig, ongeveer 10 cm groter in lengte en breedte dan de kussensloop die je wil maken. Maak in overstaande zijden knipjes met een schaar op een gelijke afstand van 0,6 cm tot 1 cm (afhankelijk wat je zelf leuk vindt). Hier span je een katoenen touw rond (zie hier voor een tutorial).

3 easy DIY's for fall

Nu kan je gaan weven! Zoek leuke bolletjes is verschillende kleuren en texturen bij elkaar en ga aan de slag. Met weven kan je echt alle kanten op! Het is vooral leuk om met verschillende diktes van garen te werken om zo textuur in je werk te brengen. Kijk zeker eens bij Zeeman, Wibra en Action voor budgetgaren! Als je gewoven stuk klaar is, naai je een stuk stof voor de achterkant vast en vul je de sloop met kussenvulling.

Maar je kan zo’n gewoven stuk ook aan de muur hangen! Leuk ter decoratie en helemaal ‘in season’.

DIY soothing bath salts

In de lente en zomer neem ik zo goed als nooit een bad, maar nu de herfst weer in het land is, kruip ik graag in het warme badwater. Met een goed badzout verwen je je huid ook nog eens!

3 easy DIY's for fall

Je hebt nodig: Grof zeezout of himalayazout (verkrijgbaar in de supermarkt of natuurwinkel), havermout en eventueel een snuifje kaneel voor de geur (of etherische olie natuurlijk). Vul een schone pot met zout en voeg hier twee lepels havermout aan toe. Nog een snuifje kaneel of etherische olie, even goed schudden en je bent klaar! Fijn voor de droge huid.

3 easy DIY's for fall

Zoals je ziet zijn deze DIY’s echt super simpel, maar heel erg leuk om te doen én te gebruiken! Heb jij met dat regenweer ook zo’n zin om binnen aan de slag te gaan en het gezellig te maken?

Gerelateerde Artikelen

diy chocolate face mask

DIY: CHOCOLATE FACE MASK

3 reacties op “3x EASY DIY’S FOR FALL”

Geef een reactie

CommentLuv badge