web analytics

3 WAYS TO MAKE YOUR HOME SMELL AMAZING

Graag thuis zijn heeft ook veel te maken met geuren. Wanneer het ergens lekker ruikt, voel je je meer ontspannen en ben je er liever. Daarom vind ik het belangrijk dat ons huis lekker ruikt. Chemische huisparfums zoals Ambi Pure zijn niks voor mij. Hoe je je huis op een natuurlijke manier heerlijk kunt laten ruiken, vertel ik je vandaag!

3 ways to make your home smell amazing

Tip 1: Water verdampen

3 ways to make your home smell amazing

In de winter is de luchtvochtigheid in huis vaak laag. Dat is niet alleen minder gezond voor jezelf, ook je planten kunnen er onder lijden. De luchtvochtigheid verhogen doe je simpelweg door bakjes water op de verwarming te plaatsen. Met een paar druppels etherische olie in het water, breng je ook meteen een heerlijke geur in huis. Mijn tips: sinaasappel, rozemarijn en kaneel.

Tip 2: Een diffuser

3 ways to make your home smell amazing

Een diffuser is geweldig om een subtiele geur te verspreiden. Je vult hem met etherische olie en stopt hem gewoon in het stopcontact. Ik heb er eentje van Puressentiel (klik hier voor meer informatie).

3 ways to make your home smell amazing

In de winter gebruik je eucalyptus om vrijer te kunnen ademen bij een verkoudheid. In de zomer kies je voor citronella tegen de muggen. Effectief en eenvoudig!

Tip 3: DIY: Natuurlijke geurkaarsen en geurstokjes

3 ways to make your home smell amazing

Natuurlijk moet ik ook even wijzen op de meest voor de hand liggende geurverspreiders in huis: geurkaarsen en geurstokjes! Kies voor een veilige variant met natuurlijke ingrediënten (zoals die van Zolea) of maak ze zelf! De DIY voor geurkaarsen vind je in dit artikel en hier kan je terecht voor de DIY geurstokjes. Lekker makkelijk en nog zo veel leuker wanneer je ze zelf maakt.

Hoe zorg jij er voor dat je huis lekker ruikt?

Gerelateerde Artikelen

Diy solid hair oil natuurlijk zelf maken

DIY SOLID HAIR OIL

5 reacties op “3 WAYS TO MAKE YOUR HOME SMELL AMAZING”

  1. Wat een leuke tips! Mijn oma plaatste altijd bakjes water op de verwarming, het doet me meteen aan mijn kindertijd denken. Ik heb een aromastream en dat is echt mijn beste aankoop ooit!

  2. Wat leuk om te lezen! Ik vind Ambi pur zelf ook redelijk chemisch. Dus ik gebruik graag neutrale geurkaarsen. Ik wil al een tijdje een diffuser kopen, zeker voor wanneer ik weer eens verkouden ben.
    Liefs,
    Yara
    Yara onlangs geplaatst..Mijn haarroutineMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge