web analytics

10 CADEAUTIPS ONDER 10 EURO

Oke, ik weet het, het is nog maar oktober, maar zoals het gezegde luidt: vroeg begonnen is half gewonnen! Wie nu al in de stress zit om het vinden van leuke sinterklaas- en kerstcadeautjes is hier alvast op het goede adres. Vandaag geef ik je 10 tips voor leuke cadeaus onder de 10 euro!

10 cadeau tips onder 10 euro

Zo goed als gratis

cadeautips onder de 10 euro

Leuke cadeautjes hoeven niet altijd duur te zijn. Je weet vast al wel dat ik helemaal voor DIY’s ben, dus snuister zeker eens rond op mijn DIY-pagina.

Instamonth september 2017

Veel groen in huis is helemaal hip en zelf ben ik ook al jaren bezig met het opbouwen van een mooie plantencollectie. Een plantje is dus altijd een leuk cadeau, zeker als het een stekje is van je eigen moederplant! De winter is niet ideaal om planten te stekken, maar bij een pannenkoekenplantje lukt het altijd. Zelf geen pannenkoekenplant in huis? Kijk eens op marktplaats of op ‘stekjes ruilen’-facebook groepen.

Je kan natuurlijk ook zelf iets bakken om als klein cadeau te geven. Denk aan choclate chip cookies of een ‘gezonde’ taart. Op het internet is een boel inspiratie te vinden!

Maximaal 5 euro

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Chocolade! Of andere etenswaar natuurlijk. Wie houdt er niet van een pakketje lekker eten? Een reep Tony’s, een zak pepernoten, mandarijntjes, … een simpel cadeau waar je iedereen plezier mee kan doen. Hetzelfde geldt vaak voor koffie/thee!

Nog een leuk cadeau is een totebag. Zo’n stoffen zak zie je nu erg vaak en is heel handig om bijvoorbeeld je boodschappen mee te doen. Zoek een eco-exemplaar of eentje met een leuke print!

Maximaal 10 euro

Op de Oxfamsite vind je erg leuke en duurzame cadeautjes. Geef eens in naam van iemand een kip of schoolboeken cadeau aan een ontwikkelingsland. In essentie doe je een gift aan Oxfam, maar je krijgt er een leuk kaartje voor in ruil.

Een filmticket! Filmtickets zijn sowieso vrij duur en er eentje cadeau krijgen is dan ook altijd leuk. Ik vind doe-dingen sowieso leuk om te krijgen.

http://www.oxfampaktuit.be/images/2013/general/schema-verdeling-nl.jpg

Deze coole flamingo WC-borstel (klik)! Dit is zo’n love-it-or-hate-it-cadeau, maar ik vind het gewoon heel grappig.

Een gezelschapsspel is vaak duur, maar er zijn ook een paar leuke spelletjes voor minder dan 10 euro te vinden. Boonanza is een aanrader!

Kringloopgeluk! Ga niet enkel nieuwe dingen kopen, maar snuister ook eens rond in de kringwinkel. Daar hebben ze vaak mooie boeken, CD’s of gezelschapsspelletjes staan. Of wat dacht je van een mooie fotokader met een foto van jullie?

 

Tijdens het sinterklaasspel is het altijd leuk om er wat grappige cadeautjes in te stoppen of net iets te zoeken waar iedereen blij mee zou zijn. Meer cadeaus voor haar en cadeaus voor hem vind je onder de links! Ben jij nu al begonnen met het zoeken van cadeau(tips)?

Gerelateerde Artikelen

xmas holiday gift guide 2013

XMAS GIFT GUIDE: MEN

3 reacties op “10 CADEAUTIPS ONDER 10 EURO”

  1. Ik koop mijn cadeautjes altijd voor december. Dan heb ik die stress niet. Ik haat het dat mensen zoveel stress krijgen van cadeautjes zoeken. Kerst hoort een fijne periode te zijn vansamenzijn . Niet van materialistische dingen kopen voor elkaar. Ik vragen meestal geld of dingen waar ik echt iets aan heb. Zoals een 10 beurtenkaart bij mijn yogalerares. Of een bon van bol.com, want daar koop ik mijn e-books. Ik hoef geen nutteloze dingen. Sinds vorig jaar zeg ik erbij dat ik het jammer genoeg anders moet teruggeven of naar de kringloopwinkel moet brengen. Mensen vinden dat vaak egoïstisch, maar het helpt precies wel :) fijne blogpost!

Geef een reactie

CommentLuv badge