web analytics

DE 10 BESTE AANKOPEN VOOR ONS HUIS

Inmiddels wonen mijn vriend en ik een half jaar samen. We probeerden zo budget-proof mogelijk te verhuizen en kregen een hoop spullen mee van onze ouders, maar natuurlijk hebben we ook een aantal zaken nieuw moeten kopen. Vandaag vertel ik jullie welke 10 aankopen ik niet meer zou willen missen!

10 beste aankopen voor ons huis

De 10 beste aankopen voor ons huis

1. Een koksmes

Ik geloofde vroeger niet zo in dure keukenspullen. Een mes is een mes, dacht ik. Niet is minder waar! We hebben op de Bijenkorf een koksmes gekocht van Diamant Sabatier en ik zou echt niet meer zonder kunnen. De aardappelmesjes van Blokker gebruiken we bijna nooit meer…

2. Kringwinkel fotokader

Instamonth march 2017

Wanneer deze op mijn Instagram account voorbij komt krijg ik altijd de vraag waar ik hem kocht. Bij de kringwinkel dus! Ik ben ook online op zoek gegaan naar iets gelijkaardigs, maar heb tot nu toe nog niks kunnen vinden. Deze fotokader staat op ons tv-meubel en ik ben er nog elke dag blij mee! (Dat hij 3 euro kostte, maakt het nog zo veel beter).

3. Dekbed
instamonth august 2017 zolea

Dit tropische dekbed van Auping komt regelmatig voorbij op mijn Instagram omdat ik het gewoon zo mooi vind! Het dekbed kocht ik in de solden en hoewel het nog steeds vrij duur was, heb ik er geen spijt van gehad. Al helemaal niet omdat ik het met een bon heb kunnen aankopen, haha!

4. Plooibare snijplank

Ik hou van mooie houten snijplanken, maar die moet je ook goed verzorgen en zijn niet zo hygiënisch. Mijn moeder had altijd een plooibare snijplank van Joseph Joseph en ik ben ook overstag gegaan. Handig om al je gesneden groenten IN de pot te gooien! Klinkt misschien wat stom, maar is echt een fijne aankoop gebleken!

5. Groot en dik deken

sneak peek in our home ghent zolea

Met een dekentje op de bank, het klinkt een beetje suf, maar kan zo fijn zijn! Ik wou graag een mooi deken dat ik op de zetel kan laten liggen en waar we met twee onder kunnen. Dit deken van Malagoon met wol er in is super warm, groot en mooi!

6. Eetkamerstoelen

diy floor pouf cushion outside outdoor

Voor onze eetkamerstoelen reden we speciaal naar Rotterdam… Een beetje overdreven misschien, maar aangezien dit een van onze enige meubelaankopen was (naast zetel en TV-meubel), deden we het toch maar. Ze komen van bij Sostrene Grene en kosten 52 euro per stuk. Ik vind ze geweldig!

7. Vierkante meter moestuin

instamonth june 2017 zolea.be

Een van onze eerste/enige aankopen voor de tuin was een vierkante meter moestuin. En wat hebben we er plezier van gehad. Sla, lenteui, tomaten, courgettes en aubergine hadden we de voorbije maanden allemaal uit eigen tuin. Nu ligt het natuurlijk een beetje stil, maar voor het weinige werk dat we aan deze moestuin hadden, hebben we er een prachtige opbrengst uit gehad.

8. Gordijnen

We hebben ze nog maar twee weken, maar onze Vilborg gordijnen van Ikea blijken nu al zo’n goede aankoop. In ons huurhuis hebben we enkel glas en nu het kouder wordt, voel je dat ook. Deze gordijnen in de woonkamer houden tocht en kou tegen en ze passen perfect bij onze stoelen.

9. Plantenhanger

sneak peek in our home ghent zolea

Nog zo’n item waar ik blij van word als ik er naar kijk: deze gouden plantenhanger van Sissy Boy. Ik heb er erg over getwijfeld (want 20 euro), maar ik vind hem zo mooi en het plantje er in past perfect!

10. Letterbord

Processed with VSCO with hb1 preset

Om dit lijstje helemaal hipster te maken: een letterbord! De plastic lichtbakken met schuifletters vond ik nooit zo interessant of mooi, maar van deze varianten ben ik wel echt fan. Ik verzin ongeveer elke week een nieuwe quote (niet altijd gemakkelijk).

Echt moeilijk was het niet om dit lijstje te maken, ik ben namelijk heel erg blij met alles wat we kochten! Anders zou ik het uiteraard ook niet gekocht hebben. Echte miskopen hebben we dan ook niet gedaan. Misschien haal jij uit dit lijstje wel tips om cadeau te doen of om te vragen voor kerst en nieuwjaar!

 

Gerelateerde Artikelen

ecoproof jackets duurzaam jas mode

10 ECOPROOF FALL JACKETS

march favorites 2016

MARCH FAVORITES 2016

4 reacties op “DE 10 BESTE AANKOPEN VOOR ONS HUIS”

  1. Hè, wat heb jij het toch gezellig in huis. Ik vind de plantenhanger en de eetkamerstoelen erg mooi. En ‘helemaal naar Rotterdam’ rijden vind ik helemaal niet overdreven;-) Het is iets wat ik ook zou kunnen doen (alhoewel Rotterdam vanaf hier niet zo heel ver weg is;-)), maar dan heb ik het dus over heel lang rijden voor iets wat je echt heel graag wilt hebben;-)

Geef een reactie

CommentLuv badge